taylansimdi
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
170 TL ye 100 Mbps internet + Tivibu hizmeti alıyorum. Türk telekomdan son derece memnunum.
Türknet'e bende tövbeliyim, tavsiyeler üzerine geçtim 4-5 ay kullandım pingim her zaman en az 60 oluyordu 60-200 arası değişiyordu, yardım istediğim de bizimle alakalı değil sizin alakalı dediler. Bende sinirlenip millenicoma geçtim geçer geçmez ping falan düzeldi hiçbir sorun kalmadı.turkcell var 35mbps var ciden 35 i veriyor upload da 5-6 ama arada kesilince hiç umurlarında olmuyor
türknet vardı bir ara tam 2 ay internet vermediler oyaladılar türknete töbeliyim
Adsl kullanmanın zararı vdsl2 ye geç aynı paraya 30/5 alırsın120 TL 6/0.6 teşekkürler türk telekom :d
türknet altyapın yoksa türknet boş iş gibime geliyor müşteri hizmetleri hiç dedikleri gibi değil adam 2 ay umursamadı biziTürknet'e bende tövbeliyim, tavsiyeler üzerine geçtim 4-5 ay kullandım pingim her zaman en az 60 oluyordu 60-200 arası değişiyordu, yardım istediğim de bizimle alakalı değil sizin alakalı dediler. Bende sinirlenip millenicoma geçtim geçer geçmez ping falan düzeldi hiçbir sorun kalmadı.
Türknetin altyapısı yok ki onlar da TürkTelekom altyapısı kullanıyor. Millenicom da TürkTelekom altyapısı kullanıyor ama hizmet farkı işte...türknet altyapın yoksa türknet boş iş gibime geliyor müşteri hizmetleri hiç dedikleri gibi değil adam 2 ay umursamadı bizi
130 TL 110/25 GIBIRNET kullanıyorum. Servisi iyi. Evet TR için güzel bir sayı ama YD'na bakınca bizim standartlarımız 8 yıl önce YD'da kullanılıyordu.İnternet için açtığım anketlerin bir yenisini memnuniyet üzerine yapıyorum. Dilerseniz bu gönderi altında memnuniyetinizi özel olarak belirtebilirsiniz tabii.
Önceki Anketler
Hangi İnternet Altyapısını Kullanıyorsunuz? -ANKET-
Geçtiğimiz gün "Kaç MBPS İnternet Kullanıyorsunuz" şeklinde bir anket oluşturmuştum. 300'ün üzerinde üyemiz katılım gösterdi ve görebileceğiniz üzere ortalama değerleri görebiliyoruz. Bugünkü anketimizde ise hangi internet altyapısını kullandığınızı seçebilirsiniz. Unuttuğum bir seçenek varsa...forum.donanimarsivi.com
Kaç MBPS İnternet Kullanıyorsunuz? -ANKET-
Herkese selam. Bir süredir böyle bir anket aklımdaydı. Pandemiyle birlikte internet kullanımları ciddi oranda arttı. Forumda da çok sayıda sorun yaşayan kullanıcılar görmeye başladım ve durumun genele baktığımızda nasıl devam ettiğini görmek istedim. Ankette aralıklar belirledim buna uygun...forum.donanimarsivi.com
Türknetin altyapısı yok ki onlar da TürkTelekom altyapısı kullanıyor. Millenicom da TürkTelekom altyapısı kullanıyor ama hizmet farkı işte...
hocam bu vdsl vs olayı varya ondan bahsediyorumTürknetin altyapısı yok ki onlar da TürkTelekom altyapısı kullanıyor. Millenicom da TürkTelekom altyapısı kullanıyor ama hizmet farkı işte...
Abey... sen, çok sigma?