16mpbs türktelekom kullanıyorum vdsl iyi olacağı tuttuğu zaman 15mbps çıkıyor iyi olmadığı zaman hic bişey yapamıyoruz gecen arıyorum 5ay önce falan maks 24vdsl alırsınız diyor gecen gun arıyorum maks 63alabilirsiniz diyor. 5ayda yapilan çalışma yok fazla para alacaklar ya sallıyorlarİnternet için açtığım anketlerin bir yenisini memnuniyet üzerine yapıyorum. Dilerseniz bu gönderi altında memnuniyetinizi özel olarak belirtebilirsiniz tabii.
Önceki Anketler
Hangi İnternet Altyapısını Kullanıyorsunuz? -ANKET-
Geçtiğimiz gün "Kaç MBPS İnternet Kullanıyorsunuz" şeklinde bir anket oluşturmuştum. 300'ün üzerinde üyemiz katılım gösterdi ve görebileceğiniz üzere ortalama değerleri görebiliyoruz. Bugünkü anketimizde ise hangi internet altyapısını kullandığınızı seçebilirsiniz. Unuttuğum bir seçenek varsa...forum.donanimarsivi.com
Kaç MBPS İnternet Kullanıyorsunuz? -ANKET-
Herkese selam. Bir süredir böyle bir anket aklımdaydı. Pandemiyle birlikte internet kullanımları ciddi oranda arttı. Forumda da çok sayıda sorun yaşayan kullanıcılar görmeye başladım ve durumun genele baktığımızda nasıl devam ettiğini görmek istedim. Ankette aralıklar belirledim buna uygun...forum.donanimarsivi.com
Adamların kendi sitesinden alt yapı sorguluyoruz. Olaya bak.Modem değeri, altyapı sorgulama sonuçlarını yollarsan bakarım
Kendi sitelerinde bizim sokakların yarısı yokAdamların kendi sitesinden alt yapı sorguluyoruz. Olaya bak.
Alıntıyı görüntüle
Gibir net mı iyidir? Yoksa Türknet mi Hocam?İnternet kalitesi olarak 8/10 müşteri hizmetleri olarak 9/10 Gibirnet kullanıyorum.
85₺ Baya iyiymiş hocam ne zaman geçiş yaptınız?vodafone fiber. 100/8 paket. 85 TL veriyorum. tam performans alıyorum.tek sıkıntı modemdi onu da kendim başka bir router ile değiştirdim.
geçen sene 2 yıllık tarifem bitince yerine önerdiler.4 yıllık müşteriyim.2 yıl daha taahhüt verdim.seneye bu fiyatı vermezler ona eminim.Gibir net mı iyidir? Yoksa Türknet mi Hocam?
Mesaj otomatik birleştirildi:
85₺ Baya iyiymiş hocam ne zaman geçiş yaptınız?
Modemin hangi değerini atarım, arayüzden nereye girmem gerekiyorKendi sitelerinde bizim sokakların yarısı yok
Her modemde farklı vallahaModemin hangi değerini atarım, arayüzden nereye girmem gerekiyor
Modemin hangi değerini atarım, arayüzden nereye girmem gerekiyor
Hocam FTTX-V2 nedir?Her modemde farklı vallaha