İnternetlerde sorunmu var

FRAX

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
329
Birsey dicem internetinizde sorun varmi benim sitelere yavas giriyorda vpn kullaniyrum suan onla rahat giriyorum

Birsey dicem internetinizde sorun varmi benim sitelere yavas giriyorda vpn kullaniyrum suan onla rahat giriyorum
Bende de sorun var neden anlamadım siteler geç yükleniyor

• Beğen
Reaksiyonlar: FRAX
Herhalde tum mahalle 4 k video izliyor

Ama forumda sorun yok o gayet hızlı

Ben suan turknet kullaniyorum

evet var hemde çok büyük sorun var bazen gidiyor gelmiyor telefonlar bağlanmıyor normalde hiç olmazdı sadece pc de internette gezerken sorun yok

Bende sıkıntı yok, internet sağlayıcısıyla alakalı bir durum olabilir.

evet var hemde çok büyük sorun var bazen gidiyor gelmiyor telefonlar bağlanmıyor normalde hiç olmazdı sadece PC de internette gezerken sorun yok
Bende bi problem vardi gecti herhalde modemde tum isiklar yaniyodu ama internet yok modemi yeniden baslatinca geliyor 1 saat sonra gidiyor 2 saat once yeniden baslattim duzeldi inş bidaha olmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet var hemde çok büyük sorun var bazen gidiyor gelmiyor telefonlar bağlanmıyor normalde hiç olmazdı sadece PC de internette gezerken sorun yok
Bende bi problem vardi gecti herhalde modemde tum isiklar yaniyodu ama internet yok modemi yeniden baslatinca geliyor 1 saat sonra gidiyor 2 saat once yeniden baslattim duzeldi inş bidaha olmaz

Geri