Neler Yeni

İnternetten alacağım bisikleti kendim kursam garanti dışı kalır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Recep Talha
internetten bisan mtx 7300 almayı düşünüyorum ve bisiklet gelince ben kendim kursam garanti dışı kalır mı yoksa servise mi götürmem gerekiyor? bide ilk bakımlar için ne yapmalıyım bilmiyorum neler yapmam gerekli?

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,625
İsim
Mert Can Ergün
Parça olarak mı geliyor

innata

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Onur Erçakır
Ben kendim kurdum ve garantiyi başlatmak için bir şubeye gittim ama o durumda her şube başlatmayabilir. Bir de para istedi şube, at bir şeyler falan dedi. Sonra her 3 ayda gel ücretli bakım yapalım falan dedi. Bir daha garantiyle işim olmadı. Kendim tamir etmeyi öğrenip kendim ettim hep.

proxcis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Semih Aydın
internetten bisan mtx 7300 almayı düşünüyorum ve bisiklet gelince ben kendim kursam garanti dışı kalır mı yoksa servise mi götürmem gerekiyor? bide ilk bakımlar için ne yapmalıyım bilmiyorum neler yapmam gerekli?
Jant rulmanını yağlayacaksın.
Gidonu eşit olarak hizayalacak fren telleriyle vs ayarlaacaksın sertliğini vs kendine göre y apacaksın.
Zinciri yağlayacaksın, arka artırıcı ayaraını yapacaksın.

Hiç bilmiyorsan uğraşma ver bir servise 300-500 TL verir kurdurursun.
Zaten kendim yapacağım desen gres, zincir yağı ve alet edavat lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Recep Talha
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Jant rulmanını yağlayacaksın.
Gidonu eşit olarak hizayalacak fren telleriyle vs ayarlaacaksın sertliğini vs kendine göre y apacaksın.
Zinciri yağlayacaksın, arka artırıcı ayaraını yapacaksın.

Hiç bilmiyorsan uğraşma ver bir servise 300-500 TL verir kurdurursun.
Zaten kendim yapacağım desen gres, zincir yağı ve alet edavat lazım
yapmasında problem yok zaten eski bisikletimi ben kendim hallederdim o işleri ancak şimdi sıfır alacağım ve sıfır bisikletlerde ilk bikaç ay ücretsiz bakım var diye biliyorum ve garanti dışı kalırmı onu bilmiyorum diğer bisikletim ikinci eldi hiç bilmiyorum

Top Bottom