Yardım İnternetten oyun almak...

Deniz....

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
191
Bu siteden oyun almayı düşünüyorum.Oyunlar Steam hesabı olarak veriliyormuş ve sadece çevrimdışı modda oynanıyor,yani hikaye modu var sadece.Bazı popüler oyunları almayı düşünüyorum gow,Spiderman, bannerlord vs .Sizce güvenilir mi? ? Alıp oynadıktan sonra bir sıkıntı olurmu (virüs vs).Normalde böyle şeylere güvenmem ama oyun fiyatları ortada.
Düşünceleriniz neler ?

Bu siteden oyun almayı düşünüyorum.Oyunlar Steam hesabı olarak veriliyormuş ve sadece çevrimdışı modda oynanıyor,yani hikaye modu var sadece.Bazı popüler oyunları almayı düşünüyorum gow,Spiderman, bannerlord vs .Sizce güvenilir mi? ? Alıp oynadıktan sonra bir sıkıntı olurmu (virüs vs).Normalde böyle şeylere güvenmem ama oyun fiyatları ortada.
Düşünceleriniz neler ?
Hocam böyle hesapları almayı planlıyorsanız itemsatıştanda alabilirsiniz.3tane istediğiniz oyun 40tl felan güvenilir mi bilmem ama instagram satıcılarından daha güvenilir olduğunu düşünüyorum.

Virüs vs. bişey olmaz başkalarına ait patlatılmış hesapları satıyorlar öyle oynar çıkarsın.

İnstagramda adam seni dolandırır sende hiçbir şey yapamaz öyle bakarsın

Hocam böyle hesapları almayı planlıyorsanız itemsatıştanda alabilirsiniz.3tane istediğiniz oyun 40tl felan güvenilir mi bilmem ama instagram satıcılarından daha güvenilir olduğunu düşünüyorum.
Hem daha güvenilir olur hem de daha ucuz olur ancak böyle hesaplarda birisi oyunu yüklerken siz yükleyemiyorsunuz galiba.
Yani ben başaramamıştım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,222
Üyeler
184,121
Son üye
zaltun
Geri