Kankam şu yönden kazanabilirsin ama çok fazla değil link kısaltarak kazanabilirsin ama yani 1000 tıklamaya max 5 tl kazanırsın öle diyim baya bi tıklatman lazım taktik lazım mesela git twittere de şu şu kişinin ifşası flnArkadaşlar Yani ne Bilim :S İnternette youtubeden başka Para kazanma yöntemi varmı ? Yani Azda Olsa hiç bir şey yapılmıyormu . Varsa Bi yazsanız Konuşsak .
O yer o kadar kazandırıyor mu ? Yani sadece evden oturmak şartıyla. Dışarı çıkıp bazı yerlerin fotoğrafını çekmek gibi işlerle uğraşmak istemiyorum.işi ilerletirsen günlük 10 dolar kazanacağın toloka var.
Evet link kıslattığın para sana geliyor test ettimevet o parayı kazanırsın ama sıkıntı şu o para sana gelicekmi ?inanmayın boyle şeylere
onu bılıyorum ****** vs oyle yerler reklam sayesınde kazanılıyorEvet link kıslattığın para sana geliyor test ettimpapara ile
Oyun ya da pc parçaları sat ,aşağıdaki sistemi bir ayda topladimArkadaşlar Yani ne Bilim :S İnternette youtubeden başka Para kazanma yöntemi varmı ? Yani Azda Olsa hiç bir şey yapılmıyormu . Varsa Bi yazsanız Konuşsak .
evden çıkıp fotoğraflama işi daha fazla kazandırıyor,işi cidden ilerletirsen 10 dolara kadar gidiyor hesap puanı 500 600 olunca falan ama zamanını ve dikkatini vermelisin. Ben 55 cent olmuştum 3-4 günde 2 sene önce kim bilir o hesap duruyo mudurO yer o kadar kazandırıyor mu ? Yani sadece evden oturmak şartıyla. Dışarı çıkıp bazı yerlerin fotoğrafını çekmek gibi işlerle uğraşmak istemiyorum.
Bir de 10 dolar yüksek bir para, günde 68 TL para yapıyor. Ayda 30x68= 2040 TL para etmiş oluyor.
Sen bu işlerle uğraşıyorsan aldığın ödemelerin ekran görüntülerini atabilir misin ?
Evet dışarı çıkıp fotoğraf çekmeden zor bir iş gibi. Ama mesela şu an bir kontrol edeyim dedim, önümde maksimum 2 dolar verebilen bir görev var. Üstelik hesap puanım sadece 130.evden çıkıp fotoğraflama işi daha fazla kazandırıyor,işi cidden ilerletirsen 10 dolara kadar gidiyor hesap puanı 500 600 olunca falan ama zamanını ve dikkatini vermelisin. Ben 55 cent olmuştum 3-4 günde 2 sene önce kim bilir o hesap duruyo mudur![]()