Dolap daha mantıklı geldi denicem teşekkürler pandemiden dolayı elimizde mallar kalmıştı kar oranini düşük tutup gelir elde etmeyi denicemBiraz illegal olabilecek bir yolla yaparsınız. Özellikle kadın ürünleri için "Dolap ve Gardrops" uygulamalarını öneririm. Ekstra olarak sahibinden ve Letgo'ya da koyabilirsiniz. Kargo ve ücret'i Dolap ve Gardrops kendi üzerinden, diğerlerinde alıcı-satıcı arasında oluyor.
Vergi vermiyorsunuz. Çanta cüzdan için de kimsenin fatura isteyeceğini sanmıyorum. Bir süre böyle yaparsınız. Aylık satışınız 3 haneli rakamlara ulaşırsa da şahıs şirketi kurup verginizi vermenizi ve instagram üzerinden de satış yapmanızı öneririm.
Siz hepsine koyun yine de.Dolap daha mantıklı geldi denicem teşekkürler pandemiden dolayı elimizde mallar kalmıştı kar oranini düşük tutup gelir elde etmeyi denicem
Daha hızlı satarsınız.Siz hepsine koyun yine de.
Dostum 3 haneli dediğin 100 lira da 3 haneli olmuyor mu kaç para olarak belirtmek istedin acabaBiraz illegal olabilecek bir yolla yaparsınız. Özellikle kadın ürünleri için "Dolap ve Gardrops" uygulamalarını öneririm. Ekstra olarak sahibinden ve Letgo'ya da koyabilirsiniz. Kargo ve ücret'i Dolap ve Gardrops kendi üzerinden, diğerlerinde alıcı-satıcı arasında oluyor.
Vergi vermiyorsunuz. Çanta cüzdan için de kimsenin fatura isteyeceğini sanmıyorum. Bir süre böyle yaparsınız. Aylık satışınız 3 haneli rakamlara ulaşırsa da şahıs şirketi kurup verginizi vermenizi ve instagram üzerinden de satış yapmanızı öneririm.
ürün sayısı olarak söyledim.Dostum 3 haneli dediğin 100 lira da 3 haneli olmuyor mu kaç para olarak belirtmek istedin acaba