sagolasin hocam yapistirdim bas gitari simsekler caktiriyorum
Az biraz sakingüçsüz olmak sorun değildir herkes güçlü olamıyor her zaman, burada da zaten o duruma düşmüş insanlar için açılmış bu konu dostum. Her güçlü sağlıklı psikolojiye de sahip değil yani s1k1k asagılamanı kendine yapıp devam et hayatına
Kanka kaç yaşındasın da böyle bir yorum yazdın Allah aşkına. Kanser nasıl bir rahatsızlıksa, İntihar düşüncesi de bir hastalıktır ve bunun yaşı yoktur. Ergenlikle falan da hiç alakası yoktur. Zır cahil olduğunuz konularda özellikle bu tarz konularda yorum yapmayın!İntihar düşüncesi ergen çocuk düşüncesidir, zorluklara dayanamama güçsüzlük belirtisidir.
Kanka elemanın kendisi muhtemelen maksimum 14-15 yaşında ergen olduğu için. Henüz depresyonun falan ne olduğunu idrak edecek yaşta değil, biz buna ne anlatsak boş.depresyonun ne oldugunu bilsen bu kadar kolay konusamazsın millet 35 40 yaslarinda intihar ediyor onlar da mi ergen
Hiçbir şeyden bi haber bir yorum bu o duruma gelen insanların ne kadar çaresiz kaldığını neden o kararı aldığını hiçbir zaman anlayamayacaksın o yüzden bu kadar bencilce bir yorum yapmamalısın.İntihar düşüncesi ergen çocuk düşüncesidir, zorluklara dayanamama güçsüzlük belirtisidir.