Neler Yeni

İntihar Edilir Mi Ya?

Fırhorse Sobutmoon

80+ Bronze
Çoklu Konu
Bu yaşıma geldim hiç yeteneğim yok, başarım yok, senelerdir evde boş boş duruyorum. Hiçbir işe yaramamak çok üzüyor. İntihar edilir mi sizce?

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
663
İsim
Arif
Bu yaşıma geldim hiç yeteneğim yok, başarım yok, senelerdir evde boş boş duruyorum. Hiçbir işe yaramamak çok üzüyor. İntihar edilir mi sizce?
Bu hayat s.çmak için bile yaşanır. Eski bi filozofun sözüdür.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
hiç iş hayatına girmeyi denemedin mi?
emin ol ne kadar sıkılsan da iş hayatı iyi gelecek.
hem kariyer yapacaksın hem para kazanacaksın hem de bir şeyler başarabileceğini göreceksin.
en basitinden kurumsal bir yere girip komi olarak başlasan 2-3 ay sonra performansına bağlı garson olursun, garsonluktan operasyonların durumuna göre seni salon şefi yaparlar, salon şefi olduktan 1 sene sonra bilemedin 2 sene sonra restoran müdür yardımcısı olursun oradan da edindiğin bilgilerle restoran müdürlüğüne terfi edersin.
sonrası sana bağlı istersen biraz topun altına girip bölge müdürlüğü, sonrasında operasyon müdürlüğü derken şirkette iyi bir yerlere gelebilirsin.

veya mutfakta başlayıp direkt olarak mutfak şefliğine oynayabilirsin. şeflik zordur zamanında kısa dönem de olsa yaptım yükümlülükleri bir ekip üyesine göre fazla, ince işçilik istiyor. ama sonucunda restoran müdürü veya merkez şefi bile olabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
...
Yok edilmez. Zaten öleceksiniz. Yaşayın, zaten zamanında öleceksiniz. Hemde, tam zamanında!

KlausM

80+ Silver
Mesaj otomatik birleştirildi:

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,604
İsim
Cengiz
Top Bottom