Dostum edeceksen ettiğinde bizide arasana hangi din gerçek diye .ddostlar intihar eden kişiler iman etmeyen kişiler ile aynı kategoriye mi giriyor bilgili olan arkadaşlar yazarsa iyi olur
Abi bence intihar kişisel bir tercih sana olan tek tavsiyem dinlere çok bağlanma son çare olarak gerçekten hani artık çekilmez hale geldiyse seçebilirsin ama hayat çok güzel ve her zaman başka bir yol vardır o yüzden söylediklerime kulak verirsen iyi olur bencedostlar intihar eden kişiler iman etmeyen kişiler ile aynı kategoriye mi giriyor bilgili olan arkadaşlar yazarsa iyi olur
Arkadaşa katılıyorum. Hatta neredeyse hepsinin bu kararı uygulamaya geçirdikten ve geri dönüşü olmayan yola girdikten sonraki saniyelerinde çok pişman olduğunu düşünüyorum.Abi bence intihar kişisel bir tercih sana olan tek tavsiyem dinlere çok bağlanma son çare olarak gerçekten hani artık çekilmez hale geldiyse seçebilirsin ama hayat çok güzel ve her zaman başka bir yol vardır o yüzden söylediklerime kulak verirsen iyi olur bence
tabi ki etmem intihar falan ama yani belki ölmüyoruz ve biz gerçekleşen eyleme ölüm diyoruz bu düşünceler teoriler kafamı gerçekten kurcalıyorkeşke bende villada tek derdi havuzun suyunun sıcaklığı olan zengin züppelerden olsaydım benim gibilere yaşamayı hakketmmiyorsunuz diyebilseydim ancak lafı yiyen taraf ben oluyorum
İslama göre eğer müslüman ölürsen cehennemde biraz takıldıktan sonra cennete gideceksin. Ama cehennemde ne kadar takıldığın işlediğin günahlara bağlı. Ama ben Kuranın mealini okudum ve intiharla alakalı bir ayet gördüğümü hatırlamıyorum. Ama sana tavsiyem nedenlerden bağımsız bir mutsuzluğum yoksa intihar etme. Nedenler çözülemez seyler değillerdir.dostlar intihar eden kişiler iman etmeyen kişiler ile aynı kategoriye mi giriyor bilgili olan arkadaşlar yazarsa iyi olur