müşteri hizmetlerını ara iptal için ben oyle yaptım aradım kargoyu teslım almayın dediler yola çıkmıştı kargıcu geldı iade edilcek abi dedim a firması dedi dedim tamam dedi geri gitti 1 hafta içinde para iadesi aldımiptal ete bastığımda böyle yapıyor ne yapmam gerek bilmiyorum
daha 10dk olmadı vereli kargoya karar değiştim yapamıyorum musteri hizmetleri numarasıda suan kapalı yaron 10da direk arıycam umarım direk onaylanmaz siparismüşteri hizmetlerını ara iptal için ben oyle yaptım aradım kargoyu teslım almayın dediler yola çıkmıştı kargıcu geldı iade edilcek abi dedim a firması dedi dedim tamam dedi geri gitti 1 hafta içinde para iadesi aldım
kargoya verılmediği sürece sorun olmaz sanırımdaha 10dk olmadı vereli kargoya karar değiştim yapamıyorum musteri hizmetleri numarasıda suan kapalı yaron 10da direk arıycam umarım direk onaylanmaz siparis
Merhaba. Ayni sey bizim basimiza geldi dün. Tatil oldugu icin telefonla ulasamadik henuz. Sizin iptaliniz halloldu muiptal ete bastığımda böyle yapıyor ne yapmam gerek bilmiyorum
oldu arayıp söyledim onlar iptal ettiler bankaya yansıması 1 saat kadar küse bir süre sürdü sıkıntı çıkmaz dert etmeyinMerhaba. Ayni sey bizim basimiza geldi dün. Tatil oldugu icin telefonla ulasamadik henuz. Sizin iptaliniz halloldu mu