Bizde kötü mal yokOha macun çok iyi
Hayırlı olsun. Bende 118 TL ye 2 tane alıcam daha fazla vermiyorlar sanırım denedim ama hep 2 de kalıyorKonu için teşekkürler aldım şimdi. 16 lira kargo bedeli sadece üzdü ama piyasaya göre hala net 30 lira indirim olduğunu düşünürsek baya iyi
Ben de almıştım bundan, 1400'e düşmüştü.Ben kullanmadım dostum videoyu izledim alınabilir duruyor ve bu fiyata böyle düzgün termal macun bulmak zor. Phanteks markası iyidir termal macununu bende yeni araştırdım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben bunu 1300 e aldım. İtopyadan
![]()
Gigabyte Aorus 7000S GP-AG70S1TB PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte Aorus 7000S GP-AG70S1TB PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatlarını Akakçe ile takip et! Gigabyte Aorus 7000S GP-AG70S1TB PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Kargodan geldikten sonra ne kadar bekledi? Soğukta uzun süre kaldıysa ondan kaynaklı katılaşabilir biraz.Macun elime ulaştı ve kullandım. Fakat sürerken o kadar katı geldi ki kartla bile aşırı zorlandım yedirme kısmında. Şu an testleri yapıyorum 15 dakika %100 yük altında 75 dereceyi gördü. Boşta iken 40-45 derece arası çalışmakta. Daha önce laptop için aldığım macun daha akışkan ve rahat yedirebiliyordum işlemciye.
Bu macunun böyle olması normal mi ?
Başka alan oldu mu
Video da aşırı rahat yedirdi adam macunu işlemciye. Ben can çekişerek.
Kargodan geldikten 15 dakika sonra direkt sürme işlemini gerçekleştirdim. O yüzden biraz şaşırttı bu durum.Kargodan geldikten sonra ne kadar bekledi? Soğukta uzun süre kaldıysa ondan kaynaklı katılaşabilir biraz.
Muhtemelen ondan dolayı. 1 2 saat beklemiş olsaydı en azından o kıvamda olmazdıKargodan geldikten 15 dakika sonra direkt sürme işlemini gerçekleştirdim. O yüzden biraz şaşırttı bu durum.
Phanteks kaliteli markadır alabilirsin bence.Attığınız incelemeyi izledim PHANTEKS baya iyi duruyor tavsiye eder misini ? İhtiyacım var aslında elimde hiç macun kalmadı ve yakında 2.elden işlemci almayı düşünüyorum.