🔥İndirim İnventus İndirimleri

Ckribrahim

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
19,401
İndirimlerin olduğu link

Phanteks macun gayet uygun ihtiyacı olan alabilir. Araştırmadan atmak istemedim İlgili videoyu atıyorum. 2.5 gr olarak 2 tane gönderiyorlar

İndirimlerin olduğu link

Phanteks macun gayet uygun ihtiyacı olan alabilir. Araştırmadan atmak istemedim İlgili videoyu atıyorum. 2.5 gr olarak 2 tane gönderiyorlar

Attığınız incelemeyi izledim PHANTEKS baya iyi duruyor tavsiye eder misini ? İhtiyacım var aslında elimde hiç macun kalmadı ve yakında 2.elden işlemci almayı düşünüyorum.

Ülkede her şeyin fiyatı çok hızlı artıyor. Saniyede 5000/4400 değerlerini veren M2'yi, çok değil birkaç ay önce 1239₺'ye Almıştım.

Attığınız incelemeyi izledim PHANTEKS baya iyi duruyor tavsiye eder misini ? İhtiyacım var aslında elimde hiç macun kalmadı ve yakında 2.elden işlemci almayı düşünüyorum.
Ben kullanmadım dostum videoyu izledim alınabilir duruyor ve bu fiyata böyle düzgün termal macun bulmak zor. Phanteks markası iyidir termal macununu bende yeni araştırdım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ülkede her şeyin fiyatı çok hızlı artıyor. Saniyede 5000/4400 değerlerini veren M2'yi, çok değil birkaç ay önce 1239₺'ye Almıştım.
Ben bunu 1300 e aldım. İtopyadan

- Şimdi biraz başka sitelerdeki fiyatlara baktım net %50 indirim var

- Şimdi biraz başka sitelerdeki fiyatlara baktım net %50 indirim var
Ben atmadan önce başka yerlerde en ucuz ne kadara var ona göre bakıp atıyorum dostum. İndirimlerin olduğu linkte beğendiklerimi tek tek seçip attım zaten. Hepsi piyasadan daha ucuz şuan

Ben kullanmadım dostum videoyu izledim alınabilir duruyor ve bu fiyata böyle düzgün termal macun bulmak zor. Phanteks markası iyidir termal macununu bende yeni araştırdım

Ben bunu 1300 e aldım. İtopyadan
1tb 1300e ne zaman aldınız hocam harika fiyat

mx-4 ten iyi mi? 4 gr alacaktım 95 e. 60 a 5 gram daha iyi olur.

Videoda Mx-4 ten daha iyi attığım videoda incelemesi var.

Ayrıca bende Mx-4 kullanıyorum. Zamanında 20gr olarak 2 adet almıştım. Sürekli sök tak vs yaptığım için baya kullandım phanteks bende alıcam şimdi

Videoda Mx-4 ten daha iyi attığım videoda incelemesi var.

Ayrıca bende Mx-4 kullanıyorum. Zamanında 20gr olarak 2 adet almıştım. Sürekli sök tak vs yaptığım için baya kullandım phanteks bende alıcam şimdi
Konu için teşekkürler aldım şimdi. 16 lira kargo bedeli sadece üzdü ama piyasaya göre hala net 30 lira indirim olduğunu düşünürsek baya iyi

Geri