Neler Yeni

İnzoi Oyunu Alınır Mı?

SENTOKI

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
139
Sims oynayan birisi değilim bu oyunun videolarını izledim hoşuma gitti almayı düşünüyorum indirime girer mi

Sims oynayan birisi değilim bu oyunun videolarını izledim hoşuma gitti almayı düşünüyorum indirime girer mi
alınır bence çok iyi oyun indirim ne zaman gelir fikrim yok.

şuan zaten indirimli fiyati eadan çıkınca dahada artar

Hocam bu tarz oyun oynamadım ama videolardan çok hoşuma gitti almayı düşünüyorum bakalım alırım muhtemelen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam alıcam muhtemelen
sims oynadıysan onun bir tık upgradeli versiyonu diyelim :kekw:

fiyatı daha düşmez. türkçe yama kurdum orjinal gelene kadar idare eder. oyun bugün gelen güncelleme ile buglandı bende. 2 günde 12 saat geçirmişim oyun içine çekiyor. erken erişim olmasından ötürü hatalar buglar var fakat oyun ekibi iyi çalışıyor.

fiyatı daha düşmez. türkçe yama kurdum orjinal gelene kadar idare eder. oyun bugün gelen güncelleme ile buglandı bende. 2 günde 12 saat geçirmişim oyun içine çekiyor. erken erişim olmasından ötürü hatalar buglar var fakat oyun ekibi iyi çalışıyor.
Türkçe yama var değil mi

Simsi cok beğenemesemde nedense bu oyun beni içine çekti bende indirmeyi düsünüyorum.

Simsi cok beğenemesemde nedense bu oyun beni içine çekti bende indirmeyi düsünüyorum.
Ben sims oynamadım ama oyun çok hoşuma gitti videolardan bilmiyorum alasım var ama indirime girer mi acaba yakın tarihte

Son düzenleme:
Geri