alınır bence çok iyi oyun indirim ne zaman gelir fikrim yok.Sims oynayan birisi değilim bu oyunun videolarını izledim hoşuma gitti almayı düşünüyorum indirime girer mi
Oyun güzel de yeni çıktı indirime girmesi zor baya da talep oldu.Sims oynayan birisi değilim bu oyunun videolarını izledim hoşuma gitti almayı düşünüyorum indirime girer mi
Hocam bu tarz oyun oynamadım ama videolardan çok hoşuma gitti almayı düşünüyorum bakalım alırım muhtemelenalınır bence çok iyi oyun indirim ne zaman gelir fikrim yok.
Hocam alıcam muhtemelenşuan zaten indirimli fiyati eadan çıkınca dahada artar
sims oynadıysan onun bir tık upgradeli versiyonu diyelimHocam bu tarz oyun oynamadım ama videolardan çok hoşuma gitti almayı düşünüyorum bakalım alırım muhtemelen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam alıcam muhtemelen
Türkçe yama var değil mifiyatı daha düşmez. türkçe yama kurdum orjinal gelene kadar idare eder. oyun bugün gelen güncelleme ile buglandı bende. 2 günde 12 saat geçirmişim oyun içine çekiyor. erken erişim olmasından ötürü hatalar buglar var fakat oyun ekibi iyi çalışıyor.
evet var yamaTürkçe yama var değil mi
Ben sims oynamadım ama oyun çok hoşuma gitti videolardan bilmiyorum alasım var ama indirime girer mi acaba yakın tarihteSimsi cok beğenemesemde nedense bu oyun beni içine çekti bende indirmeyi düsünüyorum.