İOS 18 alacak cihazlar belli oldu!

şahin doğan

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
12,291
XR, XS serisi ve sonrası İOS 18 alacak. Bu mantıkla 11’in güncellemesi 1 sene daha uzadı. Tek bir kaynak belirtmem doğru olmaz Google’a yazarak bir çok kaynak bulabilirsiniz.

Ekler

• 64662C33-24D8-46D5-B0A3-B5C88A1A570F.jpeg
    64662C33-24D8-46D5-B0A3-B5C88A1A570F.jpeg
    237 KB · Hit: 819
Uygulama desteği gitmese apple cok daha mukemmel bi telefon olurdu netflix izleyemiom

Pil sağlığı konusundan bezdim bu apple cihazlardan.

XR, XS serisi ve sonrası İOS 18 alacak. Bu mantıkla 11’in güncellemesi 1 sene daha uzadı. Tek bir kaynak belirtmem doğru olmaz Google’a yazarak bir çok kaynak bulabilirsiniz.
ios 18 i benim 11 e yüklersem cihaza şundan olacak

Uygulama desteği gitmese apple cok daha mukemmel bi telefon olurdu netflix izleyemiom
Telefonun güncelleme desteği kesildikten Min 2, ortalama 3-4 sene sonra güncelleme desteği kesiliyor. Bu da 7-9 sene sürüyor. Bunun bir yolu da var. Güncel bir Apple cihaz varsa eski cihazla aynı iCloud hesabını girip güncel cihazdan indirmek istediğin uygulamayı indirdikten sonra eski cihazda "Bu iPhone'da olmayan uygulamalar" kısmından indirmeye çalıştığında daha eski bir sürümünü indirebiliyorsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ios 18 i benim 11 e yüklersem cihaza şundan olacak
11 neden hafife alınıyor bilmiyorum. Eski fakat 865'den güçlü işlemci ile ilk günden farkı yok hala.

Sanırım apple'ın politikaları değişmiş. Yoksa normalde X serisinin, iphone 11in ve se 2nd genin bu sene ölmesi gerekiyordu.

Sanırım apple'ın politikaları değişmiş. Yoksa normalde X serisinin, iphone 11in ve se 2nd genin bu sene ölmesi gerekiyordu.
11 ve SE2 son güncellemesini alır diye bekliyodum. 18 de aldılar şaşırttı bu kez Apple, en çok satan telefonlarından biri olduğundan 11 in ben iOS20 bile alabilecek olduğunu düşünüyorum.

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: java
11 ve SE2 son güncellemesini alır diye bekliyodum. 18 de aldılar şaşırttı bu kez Apple, en çok satan telefonlarından biri olduğundan 11 in ben iOS20 bile alabilecek olduğunu düşünüyorum.
11 Yeni 6S gibi zaten. 6'ya göre 3 sürüm fazladan aldı. Sırf çok tutulduğu için İOS 20 alacak bence de.

Geri