Neler Yeni

Öneri İp 16pro mu s25 ultra mı

Chiziru

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Ege
Oyun performansı olsun sarj bakımından fotoğraf bakımından hangisi tercih edilir iPhone daha sade net bi yazılım geliyor bana ama s25 ultra bi yandan cazip geliyor

Raziel12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Sinan Ateş
donanımsal olarak s25 ultra. andoridler her zaman iphone'lardan daha iyidir f/p olarak ve donanımsal olarak. ama kişisel kullanıma bağlı. Iphone'da hacklenme söz konusu olmaz güvenlik için iphone, donanım için android

Shourd

80+ Gold
Dediğiniz özellikler için s25 ultra daha iyi olur eğer apple eko sistemi kulanmıyorsanız

naprosky

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Alper Erkartal
16 pro sahibiyim oyun oynayan birisi isen 16 pro sakın alma ben oyun oynamadığım halde şarjı eriyor 16 pro max tavsiye edebilirim bütçe arttırabilirsen kendim pro max almadığım için çok pişmanım

Saturn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
808
İsim
Satürn
Oyun performansı olsun sarj bakımından fotoğraf bakımından hangisi tercih edilir iPhone daha sade net bi yazılım geliyor bana ama s25 ultra bi yandan cazip geliyor
ip16 pro bana daha şık geliyor.

redjohn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Hakan Yivus
İkisi birbirinin rakibi değil, bu yüzden s25 ultra diyebilirim. Fakat iPhone 16 Pro Max bir tercihiniz olsaydı onu önerirdim. İkisini de deneyimlemiş biri olarak, hangisinin kullanımı size cazip geliyorsa onu tercih edin.

Şunu da eklemek isterim. Dayım iPhone 16 Pro Max aldı ve onunla birlikte yeni Apple Watch saati de aldı. Saat geldi, aradan bir ay sonra telefon geldi. Dayım telefonu beğenmedi ve Apple'ı arayarak beğenmediğini, bu yüzden iade etmek istediğini söyledi. Bununla birlikte saati de iade etmek istediğini söyledi, çünkü telefon saatten bir ay sonra geldiği için saati kullanamamıştı. Apple müşteri hizmetleri hiç itiraz etmeden ürünleri iade aldılar. Aynı senaryo Samsung tarafında yaşansaydı ne olurdu bilmiyorum, bu tarz bir durum yaşayan varsa aydınlatırsa sevinirim. :) Yani aslında anlatmak istediğim, müşteri memnuniyetine değer verdiklerini söyleyebilirim. En azından benim ve yakın çevremdeki yaşantılar bu yönde olduğunu gösteriyor.

şahin doğan

80+ Platinum
Oyun performansı, kamera, ekran parlaklığı konusunda 16 Pro, büyük ihtimalle pil konusunda S25 Ultra daha iyi.

Top Bottom