hocam dalga geçmeyin Allah aşkınaOrtadan ikiye bükersek çatlar demek oluyor. Ortadan ikiye bükünce kırılacak tableti de alma bir zahmet!
Hocam üstünde tepinmeyecekseniz fark yok. Diğeri daha sağlamdır ama nerede daha sağlam? bükülmede. Normal kullanımda sorun olmaz.hocam dalga geçmeyin Allah aşkınabenim demek istediğim başka modellerde ekran çatlamıyor mesela sadece kasa bükülüyor o nedenle konuyu açtım
anladım bu arada başka soruda tekrar sormuştum fakat şuanda bazı kararlara netleşiyor gibiyim hocam şu ipad 10 da lamine cam olmaması ekran siyah çerçevesi siyah olduğun rahatsız etmeyecek gibi görünüyor ve önceden 7.nesil ve mini 5 kullanmıştım onlarda ekran beyaz olmasına rağmen pek rahatsız etmedi kalem desteği olarak ise 1.nesil 2.nesilin tek farkı kablosuz şarj bide üzerindeki çift tıklama olayıymış sanırsam ayrıca a14 ile a15 te çok fark yokmuş geriye tek kalan şey boyut farkına kaçıyor bugün mediamarkete gidip iki cihazada baktım ve mini 6 nın acayip küçük olduğu kanaatına vardım çünkü ilerde 2.nesil kalem ile kullansam dahi ekran küçük olduğundan bi anlam ifade etmez sadece taşıma kolayılığı sanırsam mediamarkette avucumla karşılaştırdığımda boyutlar böyle bu nedenle ipad 10 a karar kılmış gibiyim. uzun süre kullanacağım şuanda kalem alma gibi bir niyetim yok en az 1-2 sene sonra alabilirim. sizce ipad 10 beni üzermi?Hocam üstünde tepinmeyecekseniz fark yok. Diğeri daha sağlamdır ama nerede daha sağlam? bükülmede. Normal kullanımda sorun olmaz.