tamer oyunda
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 7,658
Merhabalar. iPad 7. Nesil tabletim var. PUBG Mobile’da 4:3 yapmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? (Geniş ekran)
Mesaj ve reaksiyon sayılarının orantısından belli kimin mesaj kasmaya çalıştığı.Terbiyesizlik yapma mesajı sana yazmadım madem bana cevap veriyorsun sen mesaj kasmaya çalışıyorsun senin gibilerin yeri technopat çöplüğüdür git kendi çöplüğünde takıl millete bulaşma lütfen
Boş ver kanka takılma o kadarozaman bana niye kızgın atıyon![]()
Madem video var zeka küpü bize neden soruyorsun ? Akıllı bilge seniiiYapılıyor ki soruyorum.
Akıllı bilge yazayım daMadem video var zeka küpü bize neden soruyorsun ? Akıllı bilge seniii
onla da ban yer amaSanirim gfx tool ile yapiyor olabilir goruntüyü düşür belki olur
Arkadaş komik olduğunu söylememiş. Nereden çıkardın komik olmak için yazdığını?Akıllı bilge yazayım dakomikolayım ehe. Videoyu izlemeden yorum yapıyorsun ya.. Tebrikler dostum al madalyan![]()
Merhabalar. iPad 7. Nesil tabletim var. PUBG Mobile’da 4:3 yapmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? (Geniş ekran)
Sen neden mesaj kasmak için yazıyorsun?Arkadaş komik olduğunu söylememiş. Nereden çıkardın komik olmak için yazdığını?
Mesaj kasmak için yazmadım?Sen neden mesaj kasmak için yazıyorsun?
Mesaj kasmak için yazmadım?
Terbiyesizlik yapma mesajı sana yazmadım madem bana cevap veriyorsun sen mesaj kasmaya çalışıyorsun senin gibilerin yeri technopat çöplüğüdür git kendi çöplüğünde takıl millete bulaşma lütfenSen neden mesaj kasmak için yazıyorsun?
Bana demişti kanka.Terbiyesizlik yapma mesajı sana yazmadım madem bana cevap veriyorsun sen mesaj kasmaya çalışıyorsun senin gibilerin yeri technopat çöplüğüdür git kendi çöplüğünde takıl millete bulaşma lütfen
Ban sebebi oldugunu bilmiyordum kusura bakmayinonla da ban yer ama