ipad 9.nesil alınır mı

lumpsz

80+
Reaksiyon skoru
3
Arkadaşlar selamlar amatör olarak çizim yapmak için ipad almayı düşünüyorum.9.nesil almak mantıklı mı sizce?

Sadece çizim için alacaksanız 9. nesil alabilirsiniz. Kalem ve kılıf ile ortalama olarak 10 bin TL'ye denk geliyor galiba. İhtimal ki aklınız 10. nesil almak konusunda karışıyorsa tasarım farkı, iPadOS, kamera, hoparlör vs. konularını iyi düşünmelisiniz.​

Sadece çizim için alacaksanız 9. nesil alabilirsiniz. Kalem ve kılıf ile ortalama olarak 10 bin TL'ye denk geliyor galiba. İhtimal ki aklınız 10. nesil almak konusunda karışıyorsa tasarım farkı, iPadOS, kamera, hoparlör vs. konularını iyi düşünmelisiniz.​
10.nesil yerine air alın diyorlar 10.nesil almak hiç mantıklı gelmiyor bana niyeyse ama kararsizim

ben 10 aldım ancak hücresel destekli almak istediğim için 10 aldım. Hücresel şart değilse, benzer fiyat aralığında air almak daha mantıklı.

Arkadaşlar selamlar amatör olarak çizim yapmak için ipad almayı düşünüyorum.9.nesil almak mantıklı mı sizce?
Alınır ama amacın çizim ise dijital çizim tableti alarak pc'de daha iyi programlar ile amacına ulaşabilirsin.

Geri