IPad Air vs iPad A16

Tablet123

80+
Reaksiyon skoru
144
A16 alırsan pişman olursun işlemcisi kötü kasma donma yapar diyenler var doğru mudur? Bir de bu tabletin fiyatı 17K diğeri 29K arada çok fark var.

Valla 3-4 aydır a16 kullanıyorum şuana kadar hiçbir problem yaşamadım gayet akıcı ve f/p tablet

ne için istediğine bağlı? Mesela bende air m2 11" var kardeşimde ise ipad 8. nesil var. Ben not dışında film dizi oyun içinde kullanıyorum tek fark oyun vakti onun dışında düz alman mantıklı ama hafıza önemli

ne için istediğine bağlı? Mesela bende air m2 11" var kardeşimde ise ipad 8. nesil var. Ben not dışında film dizi oyun içinde kullanıyorum tek fark oyun vakti onun dışında düz alman mantıklı ama hafıza önemli
128GB düşünüyorum ikisi de öyle yani yeter sanırım. Benim beklentim basit işleri yapması ama 3 yıl sonra kasmasını istemiyorum şuan kullandığım cihazı 10 yıldır kullanıyorum mesela.

128GB düşünüyorum ikisi de öyle yani yeter sanırım.
sadece not içinse gayet düz model yeterli + usb-c pencil çok işini görür. Eskiden ne gerek var derdim hep defterde tutardım ama lazım olunca hemen anında ulaşamazdım dijitale geçince tüm notlarımı cihazlarda rahatça bakabiliyorum. Ders anında bile notlar arası geçip yaparak hemen güncel tutabiliyorsun kendini

Evet hatta şuan ipad ten yazıyorum derslerde çok büyük avantaj hem birsürü defter taşımaktan kurtuluyosun ve tüm notların bir arada

Satıcıyı hiç duymadım ama apple yetkili satıcısıysa güzel fiyat alınır

iPad A16'mı,iPad Air'mı bilemem fakat iPad alınmaz.

Geri