17K verilir mi sizce buna?Valla 3-4 aydır a16 kullanıyorum şuana kadar hiçbir problem yaşamadım gayet akıcı ve f/p tablet
Bence huawei vs almaktansa ipad almak çok daha mantıklı geliyo günlük hayatta yapmak istediğin herşeyi karşılıyor17K verilir mi sizce buna?
Hatta son zamlardan sonra 20k civarına geldi 17 ye bulduysan al derim17K verilir mi sizce buna?
128GB düşünüyorum ikisi de öyle yani yeter sanırım. Benim beklentim basit işleri yapması ama 3 yıl sonra kasmasını istemiyorum şuan kullandığım cihazı 10 yıldır kullanıyorum mesela.ne için istediğine bağlı? Mesela bende air m2 11" var kardeşimde ise ipad 8. nesil var. Ben not dışında film dizi oyun içinde kullanıyorum tek fark oyun vakti onun dışında düz alman mantıklı ama hafıza önemli
sadece not içinse gayet düz model yeterli + usb-c pencil çok işini görür. Eskiden ne gerek var derdim hep defterde tutardım ama lazım olunca hemen anında ulaşamazdım dijitale geçince tüm notlarımı cihazlarda rahatça bakabiliyorum. Ders anında bile notlar arası geçip yaparak hemen güncel tutabiliyorsun kendini128GB düşünüyorum ikisi de öyle yani yeter sanırım.
Satıcıyı hiç duymadım ama apple yetkili satıcısıysa güzel fiyat alınır![]()
iPad 11 (A16) - Pozitif Teknoloji
Apple iPad A16 Apple iPad A16, modern teknolojiyle donatılmış, çok yönlü kullanım alanları sunan güçlü bir tablet modelidir. Gelişmiş donanımı, kullanıcı dostu arayüzü ve şık tasarımıyla dikkat çeken iPad A16, hem günlük kullanım hem de profesyonel iş süreçleri için ideal bir çözümdür. Özellikle...www.pt.com.tr
![]()
Apple Pencil (USB-C) MUWA3ZE/A - Apple - PT
Apple markalı Apple Pencil (USB-C) MUWA3ZE/A en uygun fiyatıyla sizleri bekliyor! PT Apple Premium Education Partner Pozitif Teknoloji güvencesiyle satın al.www.pt.com.tr
Satıcıyı hiç duymadım ama apple yetkili satıcısıysa güzel fiyat alınır