İpad ilk şarj nasıl olmali

albono

80+
Reaksiyon skoru
31
Arkadaşlar selamlar ipad in ilk kutusu açıldıktan sonra içindeki şarj bitirip mi takılmalı yoksa yoksa bitirmeden herhangi bir zamanda takılabilir mi hangisi daha sağlıklı olur tesekkurler

Arkadaşlar selamlar ipad in ilk kutusu açıldıktan sonra içindeki şarj bitirip mi takılmalı yoksa yoksa bitirmeden herhangi bir zamanda takılabilir mi hangisi daha sağlıklı olur tesekkurler
Bi önemi olmadığını düşünüyorum. Adettendir şarjı doldurulup öyle kullanmaya başlanır ama.

onlar eskidendi lityum iyon pillerde ilk şarj diye bir olay yok. şarjı 20 ye düşünce takabilirsin.

. İlk şarjın %20nin altına düşmemesini tavsiye ediyorlar ama ben bunlara hiçbir zaman uymadım, bir sorun da yaşamadım. Zaten adaptörler, cihazın ihtiyacına göre voltaj veriyor. O nedenle giçbir önemi yok ne zaman şarja taktığının.

9. nesil kullanıcısıyım böyle bir şeye dikkat etmedim ve şu an bile tabletin şarjı çook uzun gidiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,443
Üyeler
188,757
Son üye
kkratos
Geri