iPad Kullanılamıyor hatası

rq1mz

80+
Reaksiyon skoru
2
Dün fazla kez yanlış şifre denemesi sonucu iPad kilitlendi. Bende bilgisayardan iTunese bağlayıp sıfırlamaya çalıştım. Güncelleye bastım, internetteki çoğu videoda o şekilde yapıyordu insanlar. Sonrasında arka plan gitti siyah ekranın karşısında şu şekilde gözüküyor
1707210252301.png

Bu süreyi bekleyince bana 2 kere şifre soruyor. Girdikten sonra verileriniz kurtarılmaya çalışılıyor diyor ve aradan bir süre sonra işlem bitiyor. İşlem bitince tekrar baştan başlıyor bana tekrar şifre soruyor. Ne yapabilirim çözümü nedir ?

Apple teknis servisle konus internet sitesinde yazisarak konusabildigin bir yer vardi diye biliyorum bu konuya bakarlar mi bilmem ama dene şansını

Apple teknis servisle konus internet sitesinde yazisarak konusabildigin bir yer vardi diye biliyorum bu konuya bakarlar mi bilmem ama dene şansını
Telefoncuya bilgisayarcıya falan götürmek istemiyorum ama götürsem çözerler mi ?

Telefoncuya bilgisayarcıya falan götürmek istemiyorum ama götürsem çözerler mi ?
Bilemem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim dediğim yer apple in kendi sitesi. Musteri hizmetleriyle

Bilemem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim dediğim yer apple in kendi sitesi. Musteri hizmetleriyle
Applenin kendi sitesinde girince apple kimlik istiyor. Giriyorum fakat şifre yanlış diyor unuttuğumu sanmıyorum. Parola sıfırlaya girince iPadinize erişin diyor ama erişemiyorum. Farklı birinin apple kimliğiyle deniyeceğim şimdi iphone olan birisini arıyorum.

Geri