İPad pro batarya (ekran) süresi

efztrk

80+
Reaksiyon skoru
95
merhaba 2 gün önce ipad pro 11 aldım ancak bataryası çok hızlı bitiyor 1 saatte yüzde 30luk bir batarya eksilmesi var bu normal midir yoksa benim cihazımda mı problem var

Hangi uygulamada oyun falansa belki normaldir ama oyuna da bağlı. Detay verebilir misiniz

Bende cumartesi aldim yuzde 40 gitmis 2 saatte
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Seninki de ısınıyor mu bu arada benimki isiniyor kullanirken teknosadan aldim

oyun yüklü bile değil sadece web sosyal medya youtube çizim ve not uygulumaları
Garantisi varsa çabuk gönder hiç normal değil. Bende ipad 9 var oyun + insta + goodnotes + youtube ben 11-12 saatleri zorluyorum. iPad pronun bunun gibi veya bundan daha iyi gitmesi lazım

Bende cumartesi aldim yuzde 40 gitmis 2 saatte

Seninki de ısınıyor mu bu arada benimki isiniyor kullanirken teknosadan aldim
hissedilir derecede ısınmadı sadece şarjda ufak ısınıyor

Ama yeni aldığınız için belki arkada bir şeyler yüklüyordur. 1 hafta geçsin öyle bir daha bak. Bir de şarjını tam bitirme 15-18 de şarja tak. 80-90da çıkar.

acaba m2 işlemciden dolayı mı diyeceğim de bence de normal değil 2-3 gün daha kullanıp böyle sürerse garantiye göndereceğim
Garantisi varsa çabuk gönder hiç normal değil. Bende ipad 9 var oyun + insta + goodnotes + youtube ben 11-12 saatleri zorluyorum. iPad pronun bunun gibi veya bundan daha iyi gitmesi lazım

Ama yeni aldığınız için belki arkada bir şeyler yüklüyordur. 1 hafta geçsin öyle bir daha bak. Bir de şarjını tam bitirme 15-18 de şarja tak. 80-90da çıkar.
deneyeceğim teşekkürler

acaba m2 işlemciden dolayı mı diyeceğim de bence de normal değil 2-3 gün daha kullanıp böyle sürerse garantiye göndereceğim

deneyeceğim teşekkürler
Bende islemci guclu oldugundan dolayi az gittigini düşünüyorum ya da yeni cihaz sarj ettikce duzelir. Eger garantiye yollarsaniz gelismeleri yazar misiniz?

deneyeceğim teşekkürler
Hocam almayı düşünüyorum da hala kullanıyormusunuz veya sonradan düzeldi mi

deneyeceğim teşekkürler
bende m4 pro var 11 inc bu tür sıkıntıları yok pubg tarzı oyunlar oynuyorsan normaldir ama web gezinme video fln gibi şeylerde çok fazla 1 saat film izlesem yüzde 10 belki gidiyor benimkinde sadece anime izlemek için falan kullanıyorum günlük 20 bölüm civarı izliyorum 3 4 gün kullanıyorum ben açıkcası

Geri