Ipad Şifremi unuttum

WeLL

80+
Reaksiyon skoru
3
sa ipad mini cihazım var birkaç sene sonra içindeki verileri almak için açtım (oyun vs) ve şifresini bilmiyorum verileri silmeden nasıl şifre kilidini açabilirim bilgisi olan varmı? (kusura bakmayın telefon kategorisinde açtım çünkü ipad gibi bi seçenek göremedim)

sa ipad mini cihazım var birkaç sene sonra içindeki verileri almak için açtım (oyun vs) ve şifresini bilmiyorum verileri silmeden nasıl şifre kilidini açabilirim bilgisi olan varmı? (kusura bakmayın telefon kategorisinde açtım çünkü ipad gibi bi seçenek göremedim)
Bildiğim kadarıyla açılması çok zor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bildiğim kadarıyla açılması çok zor.
Eğer faturası varsa aldığınız mağazadan açtırabilirsiniz diye biliyorum.

Hocam aldığınız hiçbir teknolojik aletin faturasını atmanızı tavsiye etmem. Hatta bu teknolojik alet değil, hemen hemen bütün ürünler için geçerli.
şuanda zaten öyle yapıyorum ne faturası ne de kutusunu atıyorum 6-7 sene önce aldık 2-3 sene öncede atmıştık diye hatırlıyorum

şuanda zaten öyle yapıyorum ne faturası ne de kutusunu atıyorum 6-7 sene önce aldık 2-3 sene öncede atmıştık diye hatırlıyorum
Pek mümkün değil hocam. Açıkçası ben Apple'ı bu yönden çok seviyorum. Çok güvenli ancak böyle şifreyi unuttun mu, geçmiş olsun diyebilirim eğer faturası yoksa :D

Pek mümkün değil hocam. Açıkçası ben Apple'ı bu yönden çok seviyorum. Çok güvenli ancak böyle şifreyi unuttun mu, geçmiş olsun diyebilirim eğer faturası yoksa :D
aslında sıfırlarsam icloud şifresini bulabilirim fakat işte sıfırlamamam gerekiyor :/

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,912
Üyeler
186,813
Son üye
MarcoPASA
Geri