İphone 11 128 vs XS 256

XS 256GB VS 11 128GB

• XS 256GB

Oylar: 0 0.0%
  • 11 128GB

Oylar: 1 100.0%

• Oy kullanan toplam üye
    1

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,601
Bütçe
13000
İkinci telefon olarak kamera ve günlük ticari sosyal medya ağırlıklı kullanılacak ikiside yenilenmiş olarak
İphone 11 128GB 15.000TL
İphone XS 256GB 13.000TL
Getmobilden yenilenmiş olarak alınacak ikinci el alıpta yok piliydi neyiydi hiç uğraşmadan direkt olarak faaliyete geçicek bir telefon olmalı.
Hangisini tavsiye edersiniz?
Ben XS den yanayım şahsen gerek ekranı gerek depolaması daha iyi. Android önermeyin ikinci el önermeyin.
Şirket hattı takılacak yurt dışı da uygun değil.

İkinci telefon olarak kamera ve günlük ticari sosyal medya ağırlıklı kullanılacak ikiside yenilenmiş olarak
İphone 11 128GB 15.000TL
İphone XS 256GB 13.000TL
Getmobilden yenilenmiş olarak alınacak ikinci el alıpta yok piliydi neyiydi hiç uğraşmadan direkt olarak faaliyete geçicek bir telefon olmalı.
Ben XS den yanayım şahsen gerek ekranı gerek depolaması daha iyi. Android önermeyin ikinci el önermeyin.
Yenilenmiş almayın temiz 2. El bulun, yenilenmiş cihazlar genelde yan sanayi parçalarla yenileniyor haliyle pek iyi olmuyor.

Cihaz olarak ise 11 alın kamera odaklı iş yapılacaksa daha iyi ve bu seneki güncellemeyi alacak.

İphone 11 128GB 15.000TL
İphone XS 256GB 13.000TL
Valla ben X serisini 11 den çok seviyorum eğer sadece arama tarzı yapılacaksa belki XS olabilir.

Yenilenmiş almayın temiz 2. El bulun, yenilenmiş cihazlar genelde yan sanayi parçalarla yenileniyor haliyle pek iyi olmuyor.

Cihaz olarak ise 11 alın kamera odaklı iş yapılacaksa daha iyi ve bu seneki güncellemeyi alacak.
Ekran konusu biraz korkutmuyor değil hocam 11 de çünkü hem ips lcd hemde hd kalitede ekran var bu konuda kararsızlıklar yaşıyorum.
Valla ben X serisini 11 den çok seviyorum eğer sadece arama tarzı yapılacaksa belki XS olabilir.
Arama da yapılacak hocam ama sosyal medya üzerinden videolar yüklenecek müşterilerle bağlantı kurulacak bu yüzden ikisi arasında gidip gelmekteyim, bende x serisini 11 e oranla daha çok severim ama tabii bazı kararsızlıklar da var

Ekran konusu biraz korkutmuyor değil hocam 11 de çünkü hem ips lcd hemde hd kalitede ekran var bu konuda kararsızlıklar yaşıyorum.

Arama da yapılacak hocam ama sosyal medya üzerinden videolar yüklenecek müşterilerle bağlantı kurulacak bu yüzden ikisi arasında gidip gelmekteyim, bende x serisini 11 e oranla daha çok severim ama tabii bazı kararsızlıklar da var
XS de ekran ufak pil de ufak pil günü kurtarmayabilir. Geniş açı kamera da yok XS de diye biliyorum. 11 deki ekran bir Amoled etmez tabi ama berbat falan değil eski serilerle aynı ekran var ben de bir ara kullandım rahatsız edecek göz kanatacak ekranlar asla değil :)

Ben de tasarım olarak XS seviyorum bu arada, ya da aynısının en yeni versiyonu 11 Pro süperdir mesela ama mevzu kullanışlılıksa 11 iyi.

sırf oled diye hiç bir türlü x alınmaz x olsun xs ıolsun xs max olsun yok hacı. Ek olarak xr guncellemyı xs max den de cok aldı. ama kamerası cop kardesım 11 arkadasım xr ben 13 kullanıuyorum xr kullanan 1 arkadasım daha var 11 le xr arasında hayvan gibi fark var. 13 11 den ergonomık olarak iyi olmasa 11 alırdım. 11 üstüne daha dominasyon kuracak bir telefon piyasaya apple ın sunması cok zor Hadise bile hala 11 kullanıyor

Evet, yenilenmiş telefon tam bir facia. Bu arada iPhone 11/SE 2 gibi telefonların iOS 26'ya güncellemesini tavsiye etmiyorum çünkü genelde iPhonelar'da son güncelleme telefonu çok kastırıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,306
Üyeler
185,703
Son üye
Ressime32
Geri