Anladım aga pardon ben kendi yorumumu söyledinkanka burda kastım beğenmemen normal biri beğenir biri beğenmez o anlamda dedim yoksa istediğin herşeyi söyle
Anladım aga pardon ben kendi yorumumu söyledinkanka burda kastım beğenmemen normal biri beğenir biri beğenmez o anlamda dedim yoksa istediğin herşeyi söyle
Dostum bu söylediğin yıllar önce Samsung S2+ kullanıp sonra Oppo'ya geçip oradan da iPhone alacağım Samsung ve Android telefonlar çok kötüydü demek gibi. Android dünyasında Google Pixel telefonlarla Android üreticilere neler yapılabileceğini gösterir, en iyi deneyimi sunar. Samsung bu deneyime en yakın, bazı noktalarda Google Pixel'den bile iyi iş çıkaran Android'in en iyi telefonlarını sunuyor. Dolayısıyla iPhone'un 4'te 1'i fiyatına Oppo, Xiaomi vs. alıp Android çok kötü iPhone'a geçeceğim demek saçmalıktır.aga Samsung 2 3 sene kullandıktan sonra kafayı yiyo kasmaya başlıyor evdekilerden biliyorum üst seviye modelleri için bişi diyemem
Maalesef buna katılamayacağım. iPhone 11 serisinin rakibi Galaxy S10 serisi bugün hâlâ kullanılabilir durumda ve güvenlik güncellemelerini almaya devam ediyor. Kamerasının 11'e yakın olduğunu ve ekranının 11'den çok daha iyi olduğunu söylemeye gerek bile yok. 11 Pro ve Pro Max ise zaten OLED ekranlarının %70'ini Samsung'dan satın aldı. Sizde aynı şekilde Xiaomi ile kıyaslıyorsunuz, ikisi aynı segmentte telefonlar değiller ve dolayısıyla rakip değiller. Bugün 14 Pro kullanıyorsanız rakibi S23 veya Google Pixel'dir. Xiaomi ile kıyaslayıpta iPhone çok iyi diyemezsiniz.şuan 14 pro kullanıyorum ondan önce 11 64 gb kullandım. 11 19 k edecek bir telefon değil. Eğer yarı fiyatına android alacaksan mantıklı ama o kadar para verip yine android alacaksan git 11 al. apple fiyat olarak kendi segmentindeki andoridlerden 1000 kat daha iyi. Teknik detaylardaki şu kadar megapiksel falan filana takılma. hiçbir android apple gibi kamera-yazılım ilişkisini iyi yapamıyor. öyle olsaydı iphone 11ler bilmem kaç megapiksel şayomilerden 10 kat iyi çekmezdi
Ancak böyle söylerseniz de ne kadar bana iPhone kullanıyorum havasına girmek için yapılan bir hareket gibi gelse de saygı duyarım.onlar da iyi telefon ama aga android pek sevmiyorum ya
kanka benim amacım iPhone kullanıyorum havasına girmek değil android işletim sistemini sevmiyorum bana göre eksikeri varDostum bu söylediğin yıllar önce Samsung S2+ kullanıp sonra Oppo'ya geçip oradan da iPhone alacağım Samsung ve Android telefonlar çok kötüydü demek gibi. Android dünyasında Google Pixel telefonlarla Android üreticilere neler yapılabileceğini gösterir, en iyi deneyimi sunar. Samsung bu deneyime en yakın, bazı noktalarda Google Pixel'den bile iyi iş çıkaran Android'in en iyi telefonlarını sunuyor. Dolayısıyla iPhone'un 4'te 1'i fiyatına Oppo, Xiaomi vs. alıp Android çok kötü iPhone'a geçeceğim demek saçmalıktır.
Maalesef buna katılamayacağım. iPhone 11 serisinin rakibi Galaxy S10 serisi bugün hâlâ kullanılabilir durumda ve güvenlik güncellemelerini almaya devam ediyor. Kamerasının 11'e yakın olduğunu ve ekranının 11'den çok daha iyi olduğunu söylemeye gerek bile yok. 11 Pro ve Pro Max ise zaten OLED ekranlarının %70'ini Samsung'dan satın aldı. Sizde aynı şekilde Xiaomi ile kıyaslıyorsunuz, ikisi aynı segmentte telefonlar değiller ve dolayısıyla rakip değiller. Bugün 14 Pro kullanıyorsanız rakibi S23 veya Google Pixel'dir. Xiaomi ile kıyaslayıpta iPhone çok iyi diyemezsiniz.
Ancak böyle söylerseniz de ne kadar bana iPhone kullanıyorum havasına girmek için yapılan bir hareket gibi gelse de saygı duyarım.
19k verion ekran IPS LCDDostlar merhaba iPhone 11 19k verilir mi Android kullanmayı sevmiyorum şuanki telefonum da öyle yazın çalışıp almayı düşünüyorum bide 64 gb 128 mi çevremdekiler 128 al diyor 64 ilerde yetmez belki diyor aradaki 2k fiyst farkına değer mi kararsızım
Değmez bu arada bence bu devirde 11 almakbu yanı kötü ama ekranı yine de idare eder çöp bir ekranı yok
Ne alınabilir?Değmez bu arada bence bu devirde 11 almak
Çok alternatifi var hocam 19k demiş Allah aşkınaNe alınabilir?
Öneri ver.Çok alternatifi var hocam 19k demiş Allah aşkına