Oyun performansı. Başka hiçbir üstünlüğünü görmedim. Ha bir de diğer ürünler Apple ise ekosistem için iPhone alınmalı. Macbook kullanıyorum mesela o yüzden aslında Samsungdan memnun olmama rağmen arada iPhone alsam mı diyorum ekosistem de önemli
Kamera ve stabiliteyi galiba s3 ile kıyaslayarak iphoneyi galip görüyorsunuz ip11den daha ucuza s22 var ve kamera olsun stabilize olsun ip11 den daha iyi performansı var ve artı olarak güncelleme konusunda ayrı bir dava 20k para vereceğim ve 60hz bir ekrana sahip olacağım batarya konusundada s22 çok daha mantıklı oluyor yani anlamadığım konu daha neyi savunabilirsiniz hocam paranız çoktur çekersiniz 15 pro maxi anlarım ama ip11 gibi tozlu raflara kalkmaya yakın bir telefonada 20k veriez yani
Kamera ve stabiliteyi galiba s3 ile kıyaslayarak iphoneyi galip görüyorsunuz ip11den daha ucuza s22 var ve kamera olsun stabilize olsun ip11 den daha iyi performansı var ve artı olarak güncelleme konusunda ayrı bir dava 20k para vereceğim ve 60hz bir ekrana sahip olacağım batarya konusundada s22 çok daha mantıklı oluyor yani anlamadığım konu daha neyi savunabilirsiniz hocam paranız çoktur çekersiniz 15 pro maxi anlarım ama ip11 gibi tozlu raflara kalkmaya yakın bir telefonada 20k veriez yani
Iphone ayrı falan diyen illaki olacaktır (ayrı bir albenisi ios oluşundan ötürü var ona lafım yok) ama şu cihazdan alacağınız kamera + işlemci performansının birebir aynısını, 1080P 120HZ amoled ekran, 128GB depolama, USB 3.1 şarj portu, kablosuz ters şarj gibi ekstralar eşliğinde 11K'ya S20FE'den alabilirsiniz. Aradaki 10K TL'lik saçma fark size 720P 60HZ Japon şeysi gibi bir ekran ve ısırılmış bir elma logosundan başka bir şey katmaz.
Güncelleme ömrünün de sonuna yaklaşan bir model. En ucuz iphonelardan biri. Se almam diyorsan, iphone’dan başkası da olmaz diyorsan tek seçenek. Ancak ben olsam 20kya , android tarafına bakardım.
Ben ;
1) güncelleme ömrünün fazla olması
2) uygulama marketinin androidden daha kaliteli olması
3) sorun yaşadığında mh’nin illaki bir şekilde sorunu çözmesi
4) teknik servisin kalitesi.
5) Donanımının ve ekranının akranlarına göre yıllarca stabil ve güncel kalması.
6) Aksesuar bolluğu.
Ben ios arayüzünü pek fazla sevmiyorum. Örneğin, samsungta, istediğiniz şeyi direk yapabilirsiniz çoğu zaman. Ancak ios, çoğu zaman buna izin vermez. Etrafından dolanmanız gerekir. En basitinden, bir cep telefonu numarasını veya mh numarasını iphoneda direk olarak arama bölümüne kopyalayıp, düzenleyemezsüniz. Yeni kişi yaratmanız ve kaydetmeniz gerekir. Yapıştırma seçeneği çıksa da, başı parantezli olduğu için, çoğu numara ile uyumsuz olur. Ancak samsungta böyle değil. İstediğin numarayı al, kes,biç ,istediğin yere yapıştır.
İos’in de iyi olduğu taraflar var. Ekran görüntüsü alma işinde, samsung illaki galeriye kaydeder ama iphoneda siz düzenleyip paylaştıktan sonra görüntüyü silebilirsiniz. İlla galeriye gidip ailmeniz gerekmez.
Her platform, kendine göre güzel özellikler sunuyor