hocam şu devirde iphone 15 pro max yd alınır mı?Şu fiyata 128 olsa kapış kapış gider derdimde zaten gidiyor.
Alınır.hocam şu devirde iphone 15 pro max yd alınır mı?
Amazon geçenlerde 256gb iPhone 12 satıyordu 29 bine, alacaktım ben karar verene kadar bitmiş Sizce alınır mı? hocam 12 sizde kullanıyorsunuz sanırım.Alınır.
elimde 40 k bir bütçe var alayım diyorum daha da pahalanmadanç. seneye zaten artıcak bu imei kayıt ücreti 30 bin tl olacak diyorlar onuda çalıştıkça öderim ya öyle düşünüyorum.Alınır.
Kullanımı rahat kankaHala nası alan var anlamış değilim şu telefonu. 20k parayı sırf iphonem var demek için neden alırki.
29 fazla gibi. 26'ya 64 düşmüştü o alınırdı. Fotoğraflar falan iCloud ile saklanır.Amazon geçenlerde 256gb iPhone 12 satıyordu 29 bine, alacaktım ben karar verene kadar bitmiş Sizce alınır mı? hocam 12 sizde kullanıyorsunuz sanırım.
Android yönünde rahat olmayıpta iphonede rahat olan bir özellik söylermisin hocamSağol paylaştığın icjn çektim bitane yoksa 23e vatandan alacktim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kullanımı rahat kanka
Akıcılığı ve stabiliteyi Android'de göremiyorum ben. Sade olmasi hoşuma gidiyor kamerası da cabası.Android yönünde rahat olmayıpta iphonede rahat olan bir özellik söylermisin hocam