Neler Yeni

Yardım Iphone 11 alınır mı ? 10bin lira bandında telefon olarak en uygun hangisi olur ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Akira
Annemle beraber ikimizde 10 bin lira civarları telefon alacağız. Annem kendisine Iphone 11 düşünüyor sizce bende aynısını almalı mıyım ? Telefonun kamerasını önemsemiyorum kamera kullanmıyorum. Öte yandan Telefonu günlük kullanım olarak oldukça sık kullanıyorum yani pil ve performans açısından iyi olursa iyi olur ve bir kaza olmadıkça telefonu en az bir 4-5 sene kullanmayı planlıyorum yani uzun ömürlü olması gerek 2-3 sene sonra değiştirebilecek durumum ne yazık ki yok. Bunları düşünerek sizce 10 bin lira civarları hangi telefonu almam en uygun olur ?

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,912
İsim
Oğuz Oğuz
Annemle beraber ikimizde 10 bin lira civarları telefon alacağız. Annem kendisine Iphone 11 düşünüyor sizce bende aynısını almalı mıyım ? Telefonun kamerasını önemsemiyorum kamera kullanmıyorum. Öte yandan Telefonu günlük kullanım olarak oldukça sık kullanıyorum yani pil ve performans açısından iyi olursa iyi olur ve bir kaza olmadıkça telefonu en az bir 4-5 sene kullanmayı planlıyorum yani uzun ömürlü olması gerek 2-3 sene sonra değiştirebilecek durumum ne yazık ki yok. Bunları düşünerek sizce 10 bin lira civarları hangi telefonu almam en uygun olur ?
alınır ama 4-5 senelik bir telefon arıyorsanız lcd panel bir telefon yerine oled bir telefon alın.
Yurtdışı ip 12, tr garantili ip 12 mini veya xs alın.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,732
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Galaxy S21 FE de bakabilirsiniz, güzel cihaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,337
Üyeler
160,072
Son üye
furkanlife
Top Bottom