anladım teşekkürler.2. El olarak 13,5-14K ya bulunuyor da. Yani Apple istiyorsan 12 Mini altı alma derim. Onun dışı zaten S21 5G falan daha iyi cihazlar.
hocam bence alınmaz. bütçe verebilirseniz telefon önerebilirimsiphone 11 alınır mı? ? yoksa samsung note 20 ultra mı ?
2. el 100 pil olan iphone 13 pro max alınır mı? 128 gb a ( 25 bin tl olarak )hocam bence alınmaz. bütçe verebilirseniz telefon önerebilirims
Hocam fiyatı mükemmel ama bi iş var orda sanırım. Bi kontrol edin ettirin.2. el 100 pil olan iphone 13 pro max alınır mı? 128 gb a ( 25 bin tl olarak )
Ben se 2020 kullanıyorum hala stabil sıfır kasma donma fiyatı da 5 6 k bandı temizi. Aynı işlemci var 11 ile alacaksan onu öneririmiphone 11 alınır mı? ? yoksa samsung note 20 ultra mı ?
12 Mini de alınmaz bence Batarya performansı kötü alınacaksa en kötü 12 (onuda sar değeri sebebiyle önermiyorum) yada 13 alınmalı. Tabi ekran önemli değilde 1-2 sene sonra güncelleme kesilmesini takmayacaksa 11 de alınır.2. El olarak 13,5-14K ya bulunuyor da. Yani Apple istiyorsan 12 Mini altı alma derim. Onun dışı zaten S21 5G falan daha iyi cihazlar.
Ben apple ı telefon olarak önermem ve sevmem ama tablet veya bilgisayar olarak kullanım amacına uygun şekilde önerebilirimiphone 11 alınır mı? ? yoksa samsung note 20 ultra mı ?
12 mininin bataryası iyi. 11'den falan iyi. Ekran süresi testlerine bakabilirsin. Yalan değiller, zaten neredeyse hepsi aynı süreleri veriyor aynı cihazlarda. 12 Mini alınabilecek cihaz.12 Mini de alınmaz bence Batarya performansı kötü alınacaksa en kötü 12 (onuda sar değeri sebebiyle önermiyorum) yada 13 alınmalı. Tabi ekran önemli değilde 1-2 sene sonra güncelleme kesilmesini takmayacaksa 11 de alınır.
Valla hocam bir abimde var 12 mini, düz 11 kullanan başka bir arkadaşım günde 1-2 defa takıyorsa 12 mini olan en azından 2 defa takıyor. Tabi Se lerden iyidir batarya konusunda orası tamamen ayrı konu.12 mininin bataryası iyi. 11'den falan iyi. Ekran süresi testlerine bakabilirsin. Yalan değiller, zaten neredeyse hepsi aynı süreleri veriyor aynı cihazlarda. 12 Mini alınabilecek cihaz.
yani note 8 şuan güncelleme almıyor ve onu kullanıyorum pek kafama takmam güncellemeleri12 Mini de alınmaz bence Batarya performansı kötü alınacaksa en kötü 12 (onuda sar değeri sebebiyle önermiyorum) yada 13 alınmalı. Tabi ekran önemli değilde 1-2 sene sonra güncelleme kesilmesini takmayacaksa 11 de alınır.
hocam bi bütçe söylerseniz iyi olur yawyani note 8 şuan güncelleme almıyor ve onu kullanıyorum pek kafama takmam güncellemeleri