B BeKeAz 80+ Bronze Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 537 Reaksiyon skoru 271 2 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar selam iphone 11 imde E-sim özelligi sayesinde çift hat kullanıyorum biri şirket hattım biri kendi ama 2 whatsapp nasıl kurabilirim şirket kendime ait degil çalışanım whatsapp business indirip banlananlar varmış başka bir yolu var mı
Arkadaşlar selam iphone 11 imde E-sim özelligi sayesinde çift hat kullanıyorum biri şirket hattım biri kendi ama 2 whatsapp nasıl kurabilirim şirket kendime ait degil çalışanım whatsapp business indirip banlananlar varmış başka bir yolu var mı
W wpa_supplicant 80+ Silver Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2,895 En İyi Cevap 22 Reaksiyon skoru 4,910 2 Haziran 2021 #2 Muhtemelen WhatsApp plus gibi uygulamalar kullandıkları (iPhone için profil oluşturma anlamına gelir) için ban yiyorlar. Bu WhatsApp'ın resmi Business uygulaması. iPhone için olanı sadece "App Store" üzerinden kurun.
Muhtemelen WhatsApp plus gibi uygulamalar kullandıkları (iPhone için profil oluşturma anlamına gelir) için ban yiyorlar. Bu WhatsApp'ın resmi Business uygulaması. iPhone için olanı sadece "App Store" üzerinden kurun.