iPhone 11 den s22'ye

Reaksiyon skoru
43
iPhone 11 kullanıcısıım ekran ve kamera olarak memnun olmadığımdan dolayı s22 ye geçmeye kara varar verdim sizce mantıklı mı ayrıca s22 de 3x optik zoom bulunuyor peki bu telefon 2x optik zoom da yapabiliyor mu yoksa 2x de dijital zoom 3x de optik zoom mu yapıyor teşekkürler

iPhone 11 kullanıcısıım ekran ve kamera olarak memnun olmadığımdan dolayı s22 ye geçmeye kara varar verdim sizce mantıklı mı ayrıca s22 de 3x optik zoom bulunuyor peki bu telefon 2x optik zoom da yapabiliyor mu yoksa 2x de dijital zoom 3x de optik zoom mu yapıyor teşekkürler
Mantıklı bir geçiş olmuş

S23’e geç bence s22 şarj konusunda sıkıntılı

Kamera tarafında doğallığı kaybedersin, videoda fazla bir keskinleştirme hissedersin, 2x'de dijital zoom yapıyor optik değil. Batarya 11'den kötü.

Geçmişken bütçeyi zorlayıp S23 geç bence

Kamera tarafında doğallığı kaybedersin, videoda fazla bir keskinleştirme hissedersin, 2x'de dijital zoom yapıyor optik değil. Batarya 11'den kötü.
Hocam şimdi aklıma takıldı da bu cihaz 2027 ye kadar android güncellemesi alacak cihaz zamanla yavaşlayıp kasar mı . xiomiler gibi aldıktan 2 ay sonra yavaşlamasını istemem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,825
Üyeler
199,933
Son üye
TRErto55

Geri