Neler Yeni

iPhone 11 den s23'e geçilir mi?

liluzivert

80+ Bronze
telefonu da mı göremedin sığır.sende ne varsa fazlası bende var. apple fan boyu. iphone 8 le mutluluklar
bravo dost bir nesil daha iyi telefonun var benden😭
14 pro var gerçekten çok daha iyisi varmış sende

macbook pro m2 var bende sus bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

telefonu da mı göremedin sığır.sende ne varsa fazlası bende var. apple fan boyu. iphone 8 le mutluluklar
baban kullansın 8i

yenigeldim

80+ Silver
tamam kanka çok güzel bir önerim var macbook pron için ama burada söylemeyeceğim zaten uyguluyorsundur öneriyi
NOLDU LAN . TELEFONUNLA HAVA ATMAYA ÇALIŞTIN. NASIL PATLATTIM SENİ.

tamam kanka çok güzel bir önerim var macbook pron için ama burada söylemeyeceğim zaten uyguluyorsundur öneriyi

ayrıca airpods pro falan almanı öneririm lazım olur
BABANA SAPLARIZ KANKA SORUN YOK

ayrıca airpods pro falan almanı öneririm lazım olur
O DA VAR AHAHAHHAA

Son düzenleme:

liluzivert

80+ Bronze
NOLDU LAN SOYTARI. TELEFONUNLA HAVA ATMAYA ÇALIŞTIN. NASIL PATLATTIM SENİ.

ne diyon la beynin erimiş bi nesil üst telefonun var kulaklığımı satsam farkı kapatıyor

Sağlam cevap vermiş
15 prosu olunca allah mı oluyor anlayamadım bendede 14 pro var peygamberiyim o zaman

NOLDU LAN SOYTARI. TELEFONUNLA HAVA ATMAYA ÇALIŞTIN. NASIL PATLATTIM SENİ.

O DA VAR AHAHAHHAA
bulda gözüküyor olduğundan kanki

yenigeldim

80+ Silver
ne diyon la beynin erimiş bi nesil üst telefonun var kulaklığımı satsam farkı kapatıyor

15 prosu olunca allah mı oluyor anlayamadım bendede 14 pro var peygamberiyim o zaman

bulda gözüküyor olduğundan kanki
Kulaklık bul da gözüküyor. İCloud’da gözükmez.

Ekran Resmi 2024-09-21 15.09.02.png

Ekler

• IMG_0136.jpeg
    3.8 MB · Hit: 13
Son düzenleme:

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,708
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
İphone 14üm var S23 alasım gelmişti telefonu görünce öyle bi sevmiştim aslında...

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Apple ekosistemini kullanan biri olarak androide geçmek gibi bir düşüncem var. Samsung Amiral gemilerinden birine geçilebilir artık sebebi ise Apple tarafında yenilik yok. Android tarafı özellikle yeni samsunglar artık sosyal medya post,story,reels konusunda kendini kanıtlamaya başladı. İphone 16 ya gram yükselen biri var mı ? Varsa Appleboy biridir apple mağazasının önünde yatıyordur. Kısacası https://instagram.com/mami19950 gibi adamdır :D

İzlemenizi tavsiye ederim.

yenigeldim

80+ Silver
Apple ekosistemini kullanan biri olarak androide geçmek gibi bir düşüncem var. Samsung Amiral gemilerinden birine geçilebilir artık sebebi ise Apple tarafında yenilik yok İphone 16 ya gram yükselen biri var mı ? Varsa Appleboy biridir apple mağazasının önünde yatıyordur. Kısacası https://instagram.com/mami19950 gibi adamdır :D

İzlemenizi tavsiye ederim.
16 net boş telefon yeni tuş dışında bi olayı yok. 15 pro daha mantıklı.30 a ikinci el 60 hz 13 falan kovalamaktansa s23/24 taş gibi telefon.

Starlex

80+ Silver
Apple fanboylarının IQ toplamı bi abd feministi IQ su etmiyo durum o kadar vahim

Top Bottom