liluzivert
80+ Bronze
apple watch şu ekosistemdeki en gereksiz aletYapma yaw Alıntıyı görüntüle
saatini samsung telefonda kullanmakta başarılar dilerim
apple watch şu ekosistemdeki en gereksiz aletYapma yaw Alıntıyı görüntüle
telefonu da mı göremedin sığır.sende ne varsa fazlası bende var. apple fan boyu. iphone 8 le mutluluklarapple watch şu ekosistemdeki en gereksiz alet
saatini samsung telefonda kullanmakta başarılar dilerim
bravo dost bir nesil daha iyi telefonun var bendentelefonu da mı göremedin sığır.sende ne varsa fazlası bende var. apple fan boyu. iphone 8 le mutluluklar
baban kullansın 8itelefonu da mı göremedin sığır.sende ne varsa fazlası bende var. apple fan boyu. iphone 8 le mutluluklar
bende macbook pro da var :dbravo dost bir nesil daha iyi telefonun var benden
14 pro var gerçekten çok daha iyisi varmış sende
macbook pro m2 var bende sus bence
Mesaj otomatik birleştirildi:
baban kullansın 8i
tamam kanka çok güzel bir önerim var macbook pron için ama burada söylemeyeceğim zaten uyguluyorsundur öneriyibende macbook pro da var :d
NOLDU LAN . TELEFONUNLA HAVA ATMAYA ÇALIŞTIN. NASIL PATLATTIM SENİ.tamam kanka çok güzel bir önerim var macbook pron için ama burada söylemeyeceğim zaten uyguluyorsundur öneriyi
BABANA SAPLARIZ KANKA SORUN YOKtamam kanka çok güzel bir önerim var macbook pron için ama burada söylemeyeceğim zaten uyguluyorsundur öneriyi
ayrıca airpods pro falan almanı öneririm lazım olur
O DA VAR AHAHAHHAAtamam kanka çok güzel bir önerim var macbook pron için ama burada söylemeyeceğim zaten uyguluyorsundur öneriyi
ayrıca airpods pro falan almanı öneririm lazım olur
Sağlam cevap vermişYapma yaw Alıntıyı görüntüle
ne diyon la beynin erimiş bi nesil üst telefonun var kulaklığımı satsam farkı kapatıyorNOLDU LAN SOYTARI. TELEFONUNLA HAVA ATMAYA ÇALIŞTIN. NASIL PATLATTIM SENİ.
BABANA SAPLARIZ KANKA SORUN YOK
15 prosu olunca allah mı oluyor anlayamadım bendede 14 pro var peygamberiyim o zamanSağlam cevap vermiş
bulda gözüküyor olduğundan kankiNOLDU LAN SOYTARI. TELEFONUNLA HAVA ATMAYA ÇALIŞTIN. NASIL PATLATTIM SENİ.
BABANA SAPLARIZ KANKA SORUN YOK
O DA VAR AHAHAHHAA
Kulaklık bul da gözüküyor. İCloud’da gözükmez.ne diyon la beynin erimiş bi nesil üst telefonun var kulaklığımı satsam farkı kapatıyor
15 prosu olunca allah mı oluyor anlayamadım bendede 14 pro var peygamberiyim o zaman
bulda gözüküyor olduğundan kanki
16 net boş telefon yeni tuş dışında bi olayı yok. 15 pro daha mantıklı.30 a ikinci el 60 hz 13 falan kovalamaktansa s23/24 taş gibi telefon.Apple ekosistemini kullanan biri olarak androide geçmek gibi bir düşüncem var. Samsung Amiral gemilerinden birine geçilebilir artık sebebi ise Apple tarafında yenilik yok İphone 16 ya gram yükselen biri var mı ? Varsa Appleboy biridir apple mağazasının önünde yatıyordur. Kısacası https://instagram.com/mami19950 gibi adamdır
İzlemenizi tavsiye ederim.