Yani çok uzun süre götürmez artık ömrünün sonlarına gelmeye başlıyor ama şu devirde halen iş görür mü görür. Ne kadar süre kullanmayı düşünüyorsunuzOynadigim oyunda yayin veya kayit acik oldugunda yinede hep sabit 60 fps veriyor sizce hala Alınır mı??
2. El alamam taksitli bu paralara ariyoeum14000tlye 2. elden daha güçlü android telefonlara yönelmeni öneririm bu bütçelerde iphone alınmaz düşük performans verir ve çok eski modelleri alabilirsin.
Ne kadar goturur 3 sene kullansam yeter sabit fps vermesi ve 14-15 k civarinda olmasi ilgimi cektiYani çok uzun süre götürmez artık ömrünün sonlarına gelmeye başlıyor ama şu devirde halen iş görür mü görür. Ne kadar süre kullanmayı düşünüyorsunuz
o zaman bilemedim hocam2. El alamam taksitli bu paralara ariyoeum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne kadar goturur 3 sene kullansam yeter sabit fps vermesi ve 14-15 k civarinda olmasi ilgimi cekti
3ü bilemedim ama 2 senesi var 3. senede artık oyunlarda sıkıntı yaşatabilir ama gündelikte yine kullanılır. İlerde üzerine ekleme yapıp daha güncel bir iPhone modeline geçmeyi düşünebilirsiniz.2. El alamam taksitli bu paralara ariyoeum
Ne kadar goturur 3 sene kullansam yeter sabit fps vermesi ve 14-15 k civarinda olmasi ilgimi cekti
İphone fanboy degilim androidciyim ama kabul etmek lazim ios 60 hz androidin 90 hz sine denk ve daha iyi ekrwn kalitesi olarak android alabilirim bu fiyatlara yenilenmis (oynadigim oyun standoff 2 120 fps olursa bu fiyata cok iyi olur)3ü bilemedim ama 2 senesi var 3. senede artık oyunlarda sıkıntı yaşatabilir ama gündelikte yine kullanılır. İlerde üzerine ekleme yapıp daha güncel bir iPhone modeline geçmeyi düşünebilirsiniz.
İphone fanboyu degilim sadece sabit fps veriyoalınmaz günceleme desteği bitti nerdeyse bataryasıda kötü gidiyor ekranı desen çok eskidi sırf iphone diye almamak lazım
Oyun oynadinizmi hix oyun performansi nasil pili kac saate bitiyor?Kullanıyorum 12 den bence iyidir. Özellikle pil olarak memnunum.
11-12 ve 13 kullandım. 13 bütçem yoksa 11 alır devam ederim. Fiyat olarak 12-14 güzel fiyatlar.
Bende fanboyu değilim ama oyunlar için her zaman Apple daha mantıklı çünkü genel olarak oyunlar iPhone'lara optimize edilmiş biçimde çıkıyor. Genshin Impact mesela 60 fps kilidinden dolayı en tepe androidlerde dahi 60fpsken iPhone'larda 90 fps. Mobile Legends oynarken titreşim hassasiyetinin vesaire androidden daha iyi olduğunu da kullanınca gördüm. Standoff vesaire çok anladığım oyunlar değil onlara bir şey diyemem bu yüzden. İlerde güncelleyeceğin zamanda daha rahat elden çıkar o da artı bir faktör.İphone fanboy degilim androidciyim ama kabul etmek lazim ios 60 hz androidin 90 hz sine denk ve daha iyi ekrwn kalitesi olarak android alabilirim bu fiyatlara yenilenmis (oynadigim oyun standoff 2 120 fps olursa bu fiyata cok iyi olur)
İphone fanboyu degilim sadece sabit fps veriyo
Telefonda hiç oyun oynamıyorumOyun oynadinizmi hix oyun performansi nasil pili kac saate bitiyor?