Neler Yeni

İphone 11 hala Alınır mı?

Onichan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Eymen
Bütçe
14000
Oynadigim oyunda yayin veya kayit acik oldugunda yinede hep sabit 60 fps veriyor sizce hala Alınır mı??

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,875
İsim
Kerem
İlgilendiği Kategoriler
Felsefe, Tarih, Müzik, Psikoloji
Oynadigim oyunda yayin veya kayit acik oldugunda yinede hep sabit 60 fps veriyor sizce hala Alınır mı??
Yani çok uzun süre götürmez artık ömrünün sonlarına gelmeye başlıyor ama şu devirde halen iş görür mü görür. Ne kadar süre kullanmayı düşünüyorsunuz

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,365
İsim
efe araci
14000tlye 2. elden daha güçlü android telefonlara yönelmeni öneririm bu bütçelerde iphone alınmaz düşük performans verir ve çok eski modelleri alabilirsin.

Onichan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Eymen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
14000tlye 2. elden daha güçlü android telefonlara yönelmeni öneririm bu bütçelerde iphone alınmaz düşük performans verir ve çok eski modelleri alabilirsin.
2. El alamam taksitli bu paralara ariyoeum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani çok uzun süre götürmez artık ömrünün sonlarına gelmeye başlıyor ama şu devirde halen iş görür mü görür. Ne kadar süre kullanmayı düşünüyorsunuz
Ne kadar goturur 3 sene kullansam yeter sabit fps vermesi ve 14-15 k civarinda olmasi ilgimi cekti

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,365
İsim
efe araci

Ne kadar goturur 3 sene kullansam yeter sabit fps vermesi ve 14-15 k civarinda olmasi ilgimi cekti
o zaman bilemedim hocam :D S24 FE bakabilirsin.

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,875
İsim
Kerem
İlgilendiği Kategoriler

3ü bilemedim ama 2 senesi var 3. senede artık oyunlarda sıkıntı yaşatabilir ama gündelikte yine kullanılır. İlerde üzerine ekleme yapıp daha güncel bir iPhone modeline geçmeyi düşünebilirsiniz.

Shourd

80+ Gold
alınmaz günceleme desteği bitti nerdeyse bataryasıda kötü gidiyor ekranı desen çok eskidi sırf iphone diye almamak lazım

Onichan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Eymen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
3ü bilemedim ama 2 senesi var 3. senede artık oyunlarda sıkıntı yaşatabilir ama gündelikte yine kullanılır. İlerde üzerine ekleme yapıp daha güncel bir iPhone modeline geçmeyi düşünebilirsiniz.
İphone fanboy degilim androidciyim ama kabul etmek lazim ios 60 hz androidin 90 hz sine denk ve daha iyi ekrwn kalitesi olarak android alabilirim bu fiyatlara yenilenmis (oynadigim oyun standoff 2 120 fps olursa bu fiyata cok iyi olur)

alınmaz günceleme desteği bitti nerdeyse bataryasıda kötü gidiyor ekranı desen çok eskidi sırf iphone diye almamak lazım
İphone fanboyu degilim sadece sabit fps veriyo

AntremanKoçuMünir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,313
İsim
Ali
Kullanıyorum 12 den bence iyidir. Özellikle pil olarak memnunum.

11-12 ve 13 kullandım. 13 bütçem yoksa 11 alır devam ederim. Fiyat olarak 12-14 güzel fiyatlar.

Onichan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Eymen
Kullanıyorum 12 den bence iyidir. Özellikle pil olarak memnunum.

11-12 ve 13 kullandım. 13 bütçem yoksa 11 alır devam ederim. Fiyat olarak 12-14 güzel fiyatlar.
Oyun oynadinizmi hix oyun performansi nasil pili kac saate bitiyor?

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,875
İsim
Kerem
İlgilendiği Kategoriler
İphone fanboy degilim androidciyim ama kabul etmek lazim ios 60 hz androidin 90 hz sine denk ve daha iyi ekrwn kalitesi olarak android alabilirim bu fiyatlara yenilenmis (oynadigim oyun standoff 2 120 fps olursa bu fiyata cok iyi olur)

İphone fanboyu degilim sadece sabit fps veriyo
Bende fanboyu değilim ama oyunlar için her zaman Apple daha mantıklı çünkü genel olarak oyunlar iPhone'lara optimize edilmiş biçimde çıkıyor. Genshin Impact mesela 60 fps kilidinden dolayı en tepe androidlerde dahi 60fpsken iPhone'larda 90 fps. Mobile Legends oynarken titreşim hassasiyetinin vesaire androidden daha iyi olduğunu da kullanınca gördüm. Standoff vesaire çok anladığım oyunlar değil onlara bir şey diyemem bu yüzden. İlerde güncelleyeceğin zamanda daha rahat elden çıkar o da artı bir faktör.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,174
Üyeler
170,315
Son üye
meg232
Top Bottom