Kanka ben de takıntılıyım, 7'den sonra 12 pro sonrasında 13 pro kullandım. Ama telefon beni değil ben telefonu kullandım. Takılma çokHaklısınız evet ama ben fazla takıntılıyım biraz![]()
Kanka ben de takıntılıyım, 7'den sonra 12 pro sonrasında 13 pro kullandım. Ama telefon beni değil ben telefonu kullandım. Takılma çokHaklısınız evet ama ben fazla takıntılıyım biraz![]()
%85 te apple degistirme uyarisi veriyor, bende öyle dusundum ama %85 falan olunca degistiririm bataryaya para vermiyeyim derken telefondan olmiyalimben olsam bataryasını 70 veya 75 te değiştiririm
o olayları çok bilmiyorum hocam o zaman 85 te değişirsiniz%85 te apple degistirme uyarisi veriyor, bende öyle dusundum ama %85 falan olunca degistiririm bataryaya para vermiyeyim derken telefondan olmiyalim![]()
Evet, tesekkur ederim cevap icin.o olayları çok bilmiyorum hocam o zaman 85 te değişirsiniz
Önceki telefonum iphone 6s, 2018 de aldım. Pil %73 dü günde 5 kere şarj ediyordum.ben olsam bataryasını 70 veya 75 te değiştiririm