Android delisi zatenArkadaşın çoğu ihtimalle Androidçi. Sağlam ancak yinede bi kılıf kullanmak hiç bir şey kaybettirmez.
sonuna kadar android (!)Android delisi zaten
Ne yalan söylim anlamadım standart alt? yani dayanaklımı diyorsunİphoneda standart altı hiç bir özellik yok. En iyisi olmayabilir ama her konuda ortalama üstü dayanıklılık bir istisna değil. İphoneda asıl olay ikinci el satarken çeyrek altın gibi satılması.
Evet zaten kılıfsız telefon kulanamam bile hatta diyorum arka camınada koruyucu taktıram iş biter herhaldeSağlam ama yinede kılıfla kullanın.
Nereye ve nasıl düşürdüğüne bağlı ama bence yeteri kadar sağlamArkadaşım tuturmuşta iphone 11'in kasası sağlam değil yere düşünce kırılıyor çabuk sizce bu durumlar nasıl kulanan varmı?
Diyelim ki Çebimde yada elimde betona yada normal ev zeminine düştü diyelim nasıl olur durum?Nereye ve nasıl düşürdüğüne bağlı ama bence yeteri kadar sağlam
Ev zemininde genellikle bir şey olmuyor ama betona hangi izanan hangi açıdan düşmesine bağlı çatlamalar olabilir baya sıkıntıya yol açabilir ama ben kesin bir şey söyleyemem ya düşürmemek en iyisi kılıf ve ekranı çizilmesin diye kırılmaz camla kullanılmasını öneririm tabi maalesef dezavantajı var kırılmas camın ve kılıfın camın görüntüsünün kalitesi biraz düşüyor ve kılıfda ağırlaştırıyor alanı artıyor gibiDiyelim ki Çebimde yada elimde betona yada normal ev zeminine düştü diyelim nasıl olur durum?