çok kararsızım yardımcı olun
Knk pardon? Ekran aynı mı?Ekran olarak aynılar. Kamera ve işlemci de tabii ki 11 önde.
xr ile karıştırdım. xs oled 1080p+ idi. Tabi de ekranda xs önde.Knk pardon? Ekran aynı mı?
Kankam ekran olarak xs oled,malzeme kalitesi 11 e göre çok daha iyi kameraçok kararsızım yardımcı olun
İleriye dönük olmasini istersen 11 seni daha iyi götürür işlemcisi bu üst nesili ama malzeme kalitesi vs,ekran vs de xs daha premium bu cihaz eğer xs i ikinci el alacaksan daha eski bi cihaz olduğunuda unutma deformasyonu daha fazla olacaktır.çok kararsızım yardımcı olun
Aralarında 8 bin TL fark var sizce bir ekran için değer mi o fark ?xr ile karıştırdım. xs oled 1080p+ idi. Tabi de ekranda xs önde.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yani 11 kullanmış biri olarak ekranı berbat. Sırf o yüzden 12 almıştım. Çok kamera ve işlemci kullanmıyorsan xs alırdım.
2'inci el alıcak ve pil,ekran çizikleri,güncelleme desteği gibi problemler çıkıcak xs iphone 11 den daha önce güncelleme desteği kesilicek ekran kesinlikle daha kötü ama almışken sıfır almakta fayda var veya 12'in ikinci elleri alınabilir.Ben her ne kadar 1 nesil altta olsa da XS tercih ederdim, 11'in ekranı üzer.
11çok kararsızım yardımcı olun
Neye göre tabii ki ?XS tabi ki. 4K 60FPS video kaydı falanda yapıyor, malzeme daha premium. Ayrıca her XS’te sorun yok ve İPhone 11’den sadece bir yıl önce çıkış yapmış bir cihaz. Ekran üzer 11’de ki bir akıllı telefonun başyapıtı Pil-Anakart-İşlemci ve EKRAN’dan oluşur. Düzenleme: Bir XS’in var övüp övüp bitiremiyorsun diyenler, yakınımda bir 7+, iki 11 ve bir 13 pro max kullanan akrabalarım var bilmeden cevap yapmayın hepsini A-Z inceledim.
2. el temiz bulabilirse alınabilir bence XS. Güncelleme desteği konusuna girilmemeli çünkü aralarında 1 yıl var zaten. 12 ve üstü alınmadığı sürece değişen pek bir şey olmaz güncelleme konusunda maalesef ama dediğin gibi 12 ve üstü almakta fayda var..2'inci el alıcak ve pil,ekran çizikleri,güncelleme desteği gibi problemler çıkıcak xs iphone 11 den daha önce güncelleme desteği kesilicek ekran kesinlikle daha kötü ama almışken sıfır almakta fayda var veya 12'in ikinci elleri alınabilir.
11'in ekranı çok kötü değil arkadaşlara aldanma hoş güzel telefonçok kararsızım yardımcı olun