Neler Yeni

İphone 11 ne kadara satabilirim ?

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Chloe Grace Moretz

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,071
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Hiçbir sorunu yoksa 8.950 TL eder. 250 TL de pazarlık payı.

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,292
İsim
Efecan
net 8k belki pazarlamayla 7.5

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Chloe Grace Moretz
Bir hafta önce 9 aylık 11'i 8600'e sattım diyorum. Burada bile ölücüsünüz ya. Sarı siteyle Let sitesinde senin gibi zibilyon adam var ya.
hocam 8500 e telefoncular alıyor bugün üstüne 3500 verirsem %97 pil yüzdesi yurtdışı kayıtlı iphone 12 pro veriyorlar alıyım mı 12.200 tl bütçem var

Xeaph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Ahmet Aytekin
hocam 8500 e telefoncular alıyor bugün üstüne 3500 verirsem %97 pil yüzdesi yurtdışı kayıtlı iphone 12 pro veriyorlar alıyım mı 12.200 TL bütçem var
Kral benim önerim telefonu satıp paranı eline alman. Sonra güzel cihaz arayışına geçmen. 12 pro piyasasına hakim değilim o yüzden kesin konuşamam. Ama para elinde olunca tek bir cihaza bağlı kalmadan istediğin ürüne bakabilirsin. İlk karşına çıkan cihazı almış olma derim. Sonuçta hem yurtdışı hem de ikinci el almış olacaksın o cihazı. Daha güzel fiyata daha iyi durumda bir cihaz da bulabilirsin.

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Chloe Grace Moretz
Kral benim önerim telefonu satıp paranı eline alman. Sonra güzel cihaz arayışına geçmen. 12 pro piyasasına hakim değilim o yüzden kesin konuşamam. Ama para elinde olunca tek bir cihaza bağlı kalmadan istediğin ürüne bakabilirsin. İlk karşına çıkan cihazı almış olma derim. Sonuçta hem yurtdışı hem de ikinci el almış olacaksın o cihazı. Daha güzel fiyata daha iyi durumda bir cihaz da bulabilirsin.
hocam telefonu satmak istiyorum ama hiç idarelik bir cihaz yok elimde o yüzden direk geçmek istiyorum diğer ilanlarda takas kabul etmiyor

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,380
İsim
Ahmet Sevinç

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Chloe Grace Moretz

Feignclound

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
722
İsim
Mehmet Ali
8500 den alıcısı var hocam
Size tavsiyem yurtdışı cihazlarına bulaşmayın. Neden diye soracak olursanız , herhangi bir arıza sorun durumunda "Türkiye'de parça desteği bulunmaması durumunda" sadece dışarıdaki servis gibi yerlerde yaptırabilirsiniz cihazı. Bu servislerin cihazınızın içinden parça alıp almayacağını kimse bilemez. Türkiye'den alın ister 10 ay ister 1 ay garantili olsun , yeter ki cihazın TR'de parça desteği bulunsun.

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Chloe Grace Moretz
Size tavsiyem yurtdışı cihazlarına bulaşmayın. Neden diye soracak olursanız , herhangi bir arıza sorun durumunda "Türkiye'de parça desteği bulunmaması durumunda" sadece dışarıdaki servis gibi yerlerde yaptırabilirsiniz cihazı. Bu servislerin cihazınızın içinden parça alıp almayacağını kimse bilemez. Türkiye'den alın ister 10 ay ister 1 ay garantili olsun , yeter ki cihazın TR'de parça desteği bulunsun.
hocam o zaman almıyım çünkü burda yurtdışı dışında yok telefon para da biriktiremem max bütcem buydu sizin bildiğiniz bi sahibinden satan v.b varsa ordan alabilirim

Top Bottom