Neler Yeni

İphone 11 pro 6000₺ nasıl fiyat

The GodFather

80+ Silver
niye yapılmasın sensörü var onun
Mesaj otomatik birleştirildi:

yani yetkili servis yapar mı bilmiyorum ama orijinal parça takıpta yetkili servis olmayan yerlere götürsen yapıyorlar fppro falan
Anakarta bağlı diye biliyorum o yüzden yapılmıyor

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,634
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
İçi açılmış ekranı değişmiş sanırım ve yurtdışı ben almazdım bu şekilde

şahin doğan

80+ Platinum
Nasıl kullanacağına bağlı diyeceğim ama her yönden mantıklı.

wolfgang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Eren Ayaz
Keşke öyle bir şey bulabilsem cano ama zor düşüyor öyle cihazlar o fiyata

Herşeyi aktif sadece face id calısmıyor ve ben gecici kayitla kullanmayı düsünüyorum gidipte 3k kayit parası vermem
Geçici kayıtlar kapandı bu arada

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Gereksiz. Alınmaz. Bu İPhone sevdası bizim milletin alım gücüyle karşı karşıya gelince kimse aldırış etmiyor. Kötü de olsa "ağbi iphone yha" diyip almak istiyor insan :)

InnoRedd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Musa yıldırım
Gereksiz. Alınmaz. Bu İPhone sevdası bizim milletin alım gücüyle karşı karşıya gelince kimse aldırış etmiyor. Kötü de olsa "ağbi iphone yha" diyip almak istiyor insan :)
Kalite paradır ama bizim türkiyede gereksiz aşırı para android kullanmam bana nedense çöp gibi geliyor hayatım boyunca apple kullndım yurtdışı yurtiçi cihaz android olarak note 20 kullandım bir onu beğenebildim ne yazıkki onun ömrü bile 2 yıl

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,605
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Ben olsam bulaşmazdım öyle telefona

kumarga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
409
İsim
Alkan Köroğlu
niye yapılmasın sensörü var onun

yani yetkili servis yapar mı bilmiyorum ama orijinal parça takıpta yetkili servis olmayan yerlere götürsen yapıyorlar fppro falan
yapamıyorlar

roosevelt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Tuna Taş
Keşke öyle bir şey bulabilsem cano ama zor düşüyor öyle cihazlar o fiyata

Herşeyi aktif sadece face id calısmıyor ve ben gecici kayitla kullanmayı düsünüyorum gidipte 3k kayit parası vermem
1-geçici kayıt kaldırıldı. 6 ay içinde yurtdışına çıkmış bir pasaport üzerine 3000 tl ücretle telefonu işleteceksin ve alacağın sim kart pasaportun sahibinin üzerine olmak zorunda

2-face id yoksa 2. eldir(eğer face time kastetmiyorsan). Sıkıntıya girersin kazıklanırsın.

3-geçen ay 11 aldım it gibi pişmanım asla değmez. Ekranı 6s plus’dan bile daha kalitesiz. Donuyor ve eski. Hayatımda hep apple kullandım cano diyeceksen deme çünkü ben de aynı durumdayım. Aynı fiyata alacağın android kanımca üzmez.

4-niye millete cano diyorsun?

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
1-geçici kayıt kaldırıldı. 6 ay içinde yurtdışına çıkmış bir pasaport üzerine 3000 TL ücretle telefonu işleteceksin ve alacağın sim kart pasaportun sahibinin üzerine olmak zorunda

2-face id yoksa 2. eldir(eğer face time kastetmiyorsan). Sıkıntıya girersin kazıklanırsın.

3-geçen ay 11 aldım it gibi pişmanım asla değmez. Ekranı 6s plus’dan bile daha kalitesiz. Donuyor ve eski. Hayatımda hep apple kullandım cano diyeceksen deme çünkü ben de aynı durumdayım. Aynı fiyata alacağın android kanımca üzmez.

4-niye millete cano diyorsun?
Ama cebinde 3 kuruş olmayıp elinde macbook, airpods ve iphone 8 plus olan biri bana iphone 11'in ekranının gayet yeterli ve mükemmel olduğunu söylemişti ?

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Face id olmayan yd telefonlar Arabistan yarım adasında gelen telefonlardır. Bozuk değil. Orada Face ID kapalı olarak satılıyor çünkü. Yasak çünkü. Gelip burada da açtıramıyorsunuz. Nasıl Asya ülkelerinde flash ve sesi fotoğraf çekerken kapatamadığınız gibi, bunda da face id kapalı. Touch id varsa açıktır ve çalışır.

Bu bir arıza değil, bir eksik olarak değerlendirilmelidir yani.

Top Bottom