TahaCel
80+ Gold
Dahası
Iphone 11 128 gb mi sıfîr yoksa iphonr 12 mini 2.el pil sagliyi 93 sorunsuz telefon mu ayni fiyatlar?
Eğer cihaz temizse 12 mini tabii ki.Iphone 11 128 gb mi sıfîr yoksa iphonr 12 mini 2.el pil sagliyi 93 sorunsuz telefon mu ayni fiyatlar?
12 mini.Iphone 11 128 gb mi sıfîr yoksa iphonr 12 mini 2.el pil sagliyi 93 sorunsuz telefon mu ayni fiyatlar?
Aga 12 mini çok kücük degil mi la?Iphone 11 128 gb mi sıfîr yoksa iphonr 12 mini 2.el pil sagliyi 93 sorunsuz telefon mu ayni fiyatlar?
boyutla pil nasıl oluyo anlamadım dakanka ben ikisinide kullandım sana artı ve eksilerini şöyle söylim 12 mini ekran olarak ve serilik olarak 11e çok baskın geliyordu fakat boyuttan ötürü pilde çok sıkıntı yaşarsın. Kriterlerine en çok uyan hangisiyse onu tercih et başka sorun varsa cevaplarım.
telefonun boyutu küçük dolayısıyla pilde küçük oluyor. eğerki çok fazla yoğun kullanmıyorsan gününü çıkartacaktır. Ayrıca kamera olarak 11 ile aralarında bariz fark oluyordu benim gözümde.boyutla pil nasıl oluyo anlamadım da
knk beklettim şunlar
kamerası çok önemli benim için
sosyal medya yı rahat kullanabiliyim
günlük işlemler
oyun dizi vb. bunları telefondan yapmıyorum
ben sattığımda baya satan vardı aslındavalla bende merak ediyorum ama 2.el mini bulmakta baya zor
sen olsan hangisini alırdıntelefonun boyutu küçük dolayısıyla pilde küçük oluyor. eğerki çok fazla yoğun kullanmıyorsan gününü çıkartacaktır. Ayrıca kamera olarak 11 ile aralarında bariz fark oluyordu benim gözümde.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben sattığımda baya satan vardı aslında