Neler Yeni

iphone 11 vs iphone se3

ALP_ER_EN

80+
Bütçe
10000
Merhaba arkadaşlar elimde xs max 512 gb ve onu sattım bu iki cihaz arasindayim ikiside 10k fiyat farkı yok öncekilerim fotoğraf çekerim video izlerim oyun olarak efootball oynarım bide 3 ila 5 yıl götürmesi lazim

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
se3 daha iyi

ZeRRaen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
FPS oyunları , toplama bilgisayarlar , okul hayatı ,
Instagram
ardazeren025
Twitter
arda
Discord
ZeRRaen#9836
Elindeki cihaz istediğin özelliklere daha uygunmuş keşke satmasaydın. İp11 ve se3 oyun ve video için bence kötü çünkü ekranları vasat

ALP_ER_EN

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Elindeki cihaz istediğin özelliklere daha uygunmuş keşke satmasaydın. İp11 ve se3 oyun ve video için bence kötü çünkü ekranları vasat
Hocam daha satmadım satıp bunları almak mantıklı mı diye sormuştum ama benim için 3 ila 5 yıl götürmesi lazım ekran önemli değil zaten ben bu iki cihaz arasinda kesinim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ben j7 prime kullnaiyodum onun ekranından aşırı memnundum bana gore fazla farketmiyor

ZeRRaen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
FPS oyunları , toplama bilgisayarlar , okul hayatı ,
Instagram
ardazeren025
Twitter
arda
Discord
ZeRRaen#9836
Hocam daha satmadım satıp bunları almak mantıklı mı diye sormuştum ama benim için 3 ila 5 yıl götürmesi lazım ekran önemli değil zaten ben bu iki cihaz arasinda kesinim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ben j7 prime kullnaiyodum onun ekranından aşırı memnundum bana gore fazla farketmiyor
O zama se

Top Bottom