şahin doğan
80+ Platinum
evet.Ama 60 fps alıyor değil mi ikiside.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Se3 ve 12 mini.
evet.Ama 60 fps alıyor değil mi ikiside.
Se3 ve 12 mini.
12 miniArkadaşlar benim bütçem 15500TL bu fiyata 11 sıfır ve 13500 se 3 ve iphone 12 mini ise 14200 ikinci el olarak alabiliyorum ama sonsuz ekranda istiyorum ama aklımda se3 a15 bionikcipi gelincede kararsız kalıyorum biraz oyuncuyum 60 fps akıcı olsun istiyorum kamera pil olarak hangisi daha önde ve ileride satmak istediğimde hangisinin piyasası canlı olur uzun ömürlü hangisidir.
Se3 ten çok mu küçük birde 12 mini 2.el 14 ay garantili çok kararsızım.12 mini oled ekran olması çerçevesiz tasarımı a14 chip ile tercih edilmesi en mantıklı seçim eğer ekran boyutuna önem vermiyorsanıız
Se 3 ile 12 mini telefonun kendi boyutu olarak aynı sayılır.Se3 ten çok mu küçük birde 12 mini 2.el 14 ay garantili çok kararsızım.
Şöyle söyliyim ekran boyutları aynı veya 12 minin daha büyük olabilir çerçevesiz olduğunda ama toplam boyut olarak se daha büyük çerçevesi olduğundan ikiside ikinci else 12 mini tercih edilirSe3 ten çok mu küçük birde 12 mini 2.el 14 ay garantili çok kararsızım.
Şöyle se 3 sıfır 12 mini ise 14 ay garantili 14700TL.Şöyle söyliyim ekran boyutları aynı veya 12 minin daha büyük olabilir çerçevesiz olduğunda ama toplam boyut olarak se daha büyük çerçevesi olduğundan ikiside ikinci else 12 mini tercih edilir
Se 3 sıfır olarak 13500 alabiliyorum hemde kırmızı rengini.Şöyle se 3 sıfır 12 mini ise 14 ay garantili 14700TL.
Açıkcası se bana iphone gibi gelmiyor eğer 12 de parça değişimi ve herhangi bir sorunu yoksa tercih etmenizi öneririm ama se 3 yerine iphone 11 daha iyi gibi geliyor bana halaŞöyle se 3 sıfır 12 mini ise 14 ay garantili 14700TL.
Se 3 sıfır olarak 13500 alabiliyorum hemde kırmızı rengini.
Aynen bende sıfır ürün istiyorum ama 11 ise şöyle eski işlemci artı 2 yıl daha alacak sonra bitti ben aldım mı bi 5 sene kullanacağım.benim fikrimce o kadar para veriyorken 2.el ürün kullanmazdım nasıl kullandığını vs bilemediğimizden sıfır ürün almak daha iyi olacaktır ben iphone 11 alırdım
Ama 2.el 14 ay garanti var pil yüzdesi %9712 Mini tabii ki
2 yıl değil ya 2026 yılına kadar falan alır tahminimce yani son karar senin iphone 12 mini de alınır ama ben 2.el kullanmayı tercih eden biri değilim +10k paralardan sonra ucuz bir şey olsa alınır riske girilirAynen bende sıfır ürün istiyorum ama 11 ise şöyle eski işlemci artı 2 yıl daha alacak sonra bitti ben aldım mı bi 5 sene kullanacağım.
Ben 14800 sıfır 11 alıyorum ve artı se 3 13500 de alabiliyorum hiç riske girmeyip sıfır alsam olmaz mı birde piyasa artarsa yılbaşında bence se 3 etkilenir çünkü 11 artık satıştan kalktı sizce.2 yıl değil ya 2026 yılına kadar falan alır tahminimce yani son karar senin iphone 12 mini de alınır ama ben 2.el kullanmayı tercih eden biri değilim +10k paralardan sonra ucuz bir şey olsa alınır riske girilir
Birde hangi rengini alayım piyasa için kırmızı düşünüyorum her ikisi içinde.2 yıl değil ya 2026 yılına kadar falan alır tahminimce yani son karar senin iphone 12 mini de alınır ama ben 2.el kullanmayı tercih eden biri değilim +10k paralardan sonra ucuz bir şey olsa alınır riske girilir
11 al geç renk olarak yeşil varsa yeşil mavi yada kırmızı alınabilir bende karar veremedimBen 14800 sıfır 11 alıyorum ve artı se 3 13500 de alabiliyorum hiç riske girmeyip sıfır alsam olmaz mı birde piyasa artarsa yılbaşında bence se 3 etkilenir çünkü 11 artık satıştan kalktı sizce.
Birde hangi rengini alayım piyasa için kırmızı düşünüyorum her ikisi içinde.