lil musty
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 9
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka "Bu nasıl düşüş lan" diyebilirsin ama 9250₺'ye Sahibinden'de TR kayıtlı iPhone 11 128GB buldum. 128GB olması ve böyle bir fiyatta olması beni etkiledi yarın anneme sorup almayı düşünüyorum. Valla yurt dışı illegal süre uzatma yapmak yerine kafam rahat kullanayım daha iyi dedim.şuan 1 tane yurt içi 13 pro max fiyatına 1 tane yurtdışı 13 pro max 1 tane de yurtdışı iphone 12 alınıyor. Bazıları 1 tane yurtdışı iphone 12 1 tane de yurtdışı 13 pro max alıyor birinin süresi bitince diğerini kullanıyor. Geldiğimiz durum bu haha
Adam aksesuarlarıyla satıyor, o konuda da iyi. Pil yüzdesi %100, eğer elime geçince öyle olmazsa zaten Param Güvende var geri yollarım telefonu.
Annemi de pek yormak istemedim, kadına şimdi gidip 13.000₺'e kayıtsız iP13/13 Mini göstersem ama "Anne buna süreli IMEI atıyorlar riskli bir şey" desem asla kabul etmez etse de bi' tereddütte kalır. O yüzden hem annemden fazla para çıkmadan hem de 2mizin de kafası rahat olacak şekilde böyle temiz telefona karar verdim. iPhone 11'in rahat 4-5 senesi daha var bence.
Son düzenleme: