BringThaNoize
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 853
Sıfır olarak almayı düşünüyorum ve bütçeme uyuyor. Alınır mı? Yoksa 11 mi almalıyım?
Bütçemi aşar. Yenilenmiş modeli alınır mı?13 mini almalısın. 12 mini iyi değil.
Ekran boyutu üzmez. Zaten küçük ekran tercih ediyorum. pil de sorun değil alışkınım. İphone 7 ile prize bağlı yaşıyorum.Hocam ben 12 mini kullanıyordum 1 sene kadar kullandım hatta 11 alacaktım vazgeçip 12 mini aldım deneyimlerimi aktarayım size. Öncelikle ekran kalitesi ve çözünürlük açısından 11den çok ilerde fakat boyut bir tık sıkıntı olabilir. Aslında ekran küçüklüğü rahatsız etmiyor. Ama boyut küçük olduğu için pil küçük 11e göre 1000mAh küçük bir bataryası var şarjı bi tık üzebilir. Hatta bir süre hem 12 mini hem 11 kullandım 12 daha seri ona göre.Ben yine bir tercih yapacak olsaydım kesinlikle 12 mini derdim pişman değilim açıkçası.
Bütçemi aşar. 64 GB düşünüyorum.12 mini amazondan 256 gb yeşili 21.999tl eğer alacaksan bu fırsatı kaçırma
yani başka bir şeyi konuşmaya gerek yok![]()
nasıl bütçeni aşar sıfır almayacak mısın 64gb de aynı fiyattaBütçemi aşar. Yenilenmiş modeli alınır mı?
Ekran boyutu üzmez. Zaten küçük ekran tercih ediyorum. pil de sorun değil alışkınım. İphone 7 ile prize bağlı yaşıyorum.
Bütçemi aşar. 64 GB düşünüyorum.
11 den 12 mini ye geçtim 3 - 4 aydır keyifle kullanıyorum. Eğer illa sıfır alacaksan Kilesinlikle 12 mini almalısın. İkinci elde 12 yada 13 mini de bulabilirsin Sıfır 12 mini parasına. 11 in 12 mini ye göre tek avantajı batarya süresi oda o leş gibi 720P ekranından kaynaklanıyor. Ben 2 ay zor dayandım 11 kullanırken o ekrana çünkü xs gibi Oled ekrandan geçiş yapmıştım. Tasarım ekran kamera hız hepsinde 12 mini daha iyi. Birde 12 mide 5g desteğide var elbette. Şimdi gereksiz gibi görünsede ilerde gerekli olabilir gözardı edilmemesi gerekir. Ben oyun oynayan biri değilim çok kullanırsam telefon sabah 7 de şarjdan çektiğim de öğleden sonra 3 - 4 şarjım %10 a iner. Ama çok kullanmazsam gece yatarken takarım şarja. Batarya küçük olduğu için çabuk doluyor zaten. Pil yüzdem %88 bu arada.Sıfır olarak almayı düşünüyorum ve bütçeme uyuyor. Alınır mı? Yoksa 11 mi almalıyım?
11 alma kesinlikle 12 mini al kat ve kat iyiSıfır olarak almayı düşünüyorum ve bütçeme uyuyor. Alınır mı? Yoksa 11 mi almalıyım?
Vazgeçtim kanka iphone 14 alcam xdiPhone 12 Mini alırken şu noktalara dikkat etmek önemli olabilir:
Ekran Boyutu: iPhone 12 Mini, küçük boyutuyla öne çıkıyor. Eğer küçük ve kullanışlı bir telefon arıyorsanız bu özellik sizin için ideal olabilir.
Kamera Özellikleri: iPhone 12 Mini, yüksek kaliteli fotoğraf ve videolar çekebilen güçlü bir kameraya sahip. Kamera performansı size önemliyse bu özelliğe dikkat edebilirsiniz.
Pil Ömrü: Küçük boyutuna rağmen iPhone 12 Mini, iyi bir pil ömrü sunar. Günlük kullanımınıza göre pil ömrünü değerlendirebilirsiniz.
Performans: iPhone 12 Mini, güçlü bir işlemciye sahiptir, bu da hızlı ve akıcı bir deneyim sunar. Telefonun performansı sizin için önemliyse bu özelliğe dikkat edebilirsiniz.
Fiyat: iPhone 12 Mini, diğer iPhone modellerine göre daha uygun fiyatlı olabilir. Bütçenize uygunluğunu değerlendirebilirsiniz.
Bağlantı: iPhone 12 Mini, 5G bağlantı desteği sunar. Hızlı internet bağlantısını önemsiyorsanız bu özelliği göz önünde bulundurabilirsiniz.
inceleme kullanıcı yorumları ve testler için buradaki bağlantıya göz atabilirsiniz.