İPHONE 12 MİNİ KRONİK SORUNU VAR MIDIR ?

arkadaşımda 12 mini vardı gün ışında ekranı görmek zorlaşıyor bende 11 pro var 12 miniye göre kat kat daha iyi ve 12 mini parasının telefonu değil

12 mini şu an daha mantıklı.

Pil Sağlığı çok hızlı düşüyor, iPhone 5'den beri sadece Apple cihazlar kullanıyorum, bu zamana kadar kullandıklarım arasında şarjı en hızlı biten ve pil sağlığı en hızlı düşen model olma ünvanını iPhone 12 Mini'ye veriyorum.

Yalnızca bir kaç ay içerisinde %10+ pil sağlığı kaybettiğini gördüğüm ve böyle devam edeceği kanaatine vardığım an satıp 12 Pro Max'e geçiş yaptım.

Pil Sağlığı çok hızlı düşüyor, iPhone 5'den beri sadece Apple cihazlar kullanıyorum, bu zamana kadar kullandıklarım arasında şarjı en hızlı biten ve pil sağlığı en hızlı düşen model olma ünvanını iPhone 12 Mini'ye veriyorum.

Yalnızca bir kaç ay içerisinde %10+ pil sağlığı kaybettiğini gördüğüm ve böyle devam edeceği kanaatine vardığım an satıp 12 Pro Max'e geçiş yaptım.
6 ay olmuş alalı %4 düşmüş. Şuan 96. Bana görede 98-99 daha yeni olmalıydı. onun dışında bir sorunu yok bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iPhone 12 mini alacagim bataryası sıkıntı diyorlar alınır mı ?
12 mini mi yoksa 11 mi
ikisi arasında 12 mini bu arada. Kamerası ve akranı bariz daha iyi. Şarj süresi olarak ama 11 daha iyi. Bana 12 mini günü çıkartıyor

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,711
Üyeler
185,154
Son üye
Draven25
Geri