Neler Yeni

İphone 12 vs İphone 13

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Emre Ceylan
Bu iki telefondan birini düşünüyorum. Alırsam 12 yi 64 , 13ü de haliyle 128gb alacağım. İnternette baktığım zaman şuan iki telefon arasında 2250 tl fark var. Bu farka değer mi uzun süre kullanacağım. Aradaki farka değer mi ne diyorsunuz?

unknownuser

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Bu iki telefondan birini düşünüyorum. Alırsam 12 yi 64 , 13ü de haliyle 128gb alacağım. İnternette baktığım zaman şuan iki telefon arasında 2250 TL fark var. Bu farka değer mi uzun süre kullanacağım. Aradaki farka değer mi ne diyorsunuz?
Mantıken 13 alman daha uzun süre kullanmanı sağlayacaktır. Şöyle düşün şuanda Apple iPhone 7 desteği kısmende olsa devam ediyor ama iPhone 6S de destek bulunmuyor. 13 alman ileriki yıllarda alacağın güncellemeleri ve yazılım desteklerini sağlayacaktır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Emre Ceylan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mantıken 13 alman daha uzun süre kullanmanı sağlayacaktır. Şöyle düşün şuanda Apple iPhone 7 desteği kısmende olsa devam ediyor ama iPhone 6S de destek bulunmuyor. 13 alman ileriki yıllarda alacağın güncellemeleri ve yazılım desteklerini sağlayacaktır.
Bende öyle düşünüyorum şuanlık. Net fark olarak Sinematik mod + batarya + hafıza bu farka değecek gibi duruyor

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
Bence paran var ve aklına da yatmış ise 13 al hem daha uzun süre kullanabileceksin hem de yazılımsal destek açısından daha uzun ömürlü olur ve malum türkiye şartlarında almayıp beklemek de hiç mantıklı değil sürekli fiyatlar artıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Emre Ceylan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence paran var ve aklına da yatmış ise 13 al hem daha uzun süre kullanabileceksin hem de yazılımsal destek açısından daha uzun ömürlü olur ve malum türkiye şartlarında almayıp beklemek de hiç mantıklı değil sürekli fiyatlar artıyor
Eyvallah sağ olasın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,172
Üyeler
165,938
Son üye
cihandemiir
Top Bottom