iphone 13 aldım g.o ho?

softnex

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
71
merhaba iphone 12 alıcaktım babam da üstüne ekleyip iphone 13 aldım ben istemedim ailemden 12 alıp geçecektim sırf fotoğaf için sosyal medya aktif kullanan birisiyim hergün fotoğaf atmam haftada 1 gerek yoktu bu kadar masrafa aslında çok iyi bir iş yapmayacağım aslında hata mı ettim acaba 12 de iyidi çünkü.
Post automatically merged:

15.489 TL'ye

Hayırlı olsun dostum güle güle kullan. Fiyatlar her ne kadar yüksek olsa da memnun kalacağını düşünüyorum. :)
Bizde alınan alınmıştır. Satarsan ona göre satarsın. :D

merhaba iphone 12 alıcaktım babam da üstüne ekleyip iphone 13 aldım ben istemedim ailemden 12 alıp geçecektim sırf fotoğaf için sosyal medya aktif kullanan birisiyim hergün fotoğaf atmam haftada 1 gerek yoktu bu kadar masrafa aslında çok iyi bir iş yapmayacağım aslında hata mı ettim acaba 12 de iyidi çünkü.

15.489 TL'ye
iphone 11 ve 13 alinir 12 alinmaz bence. yani bana göre 12 değilde 13 almaniz daha iyi olmuş hayirli olsun

Hayırlı olsun.

13 aldıktan sonra benim girdiğim mental sağlık ve parasal durum

Hayırlı olsun dostum güle güle kullan, iyi yapmışsın. Artık kafede masaya cüzdan ve BMW anahtarının yanına koyacak muhteşem bir aletin daha oldu.
Nasılll yani artık elit mi olduk.
BİM’den alışveriş yok mu?
:D

İyi almışsın bence bu devirde xiaomi alınmaz yeni güncelleme geldi çöp ettiler telefonu 6 gb telefon boşta 4 gb yiyor

Hayırlı Olsun

Hayırlı Olsun

Nasılll yani artık elit mi olduk.
BİM’den alışveriş yok mu?
:D
Hayır kardeşim yok, artık elit davranman lazım. Artık Migros'a gitmek zorundasın. Velev ki Bim'e gitmen gerekti o zaman iPhone'u evde bırakıyorsun, alıyosun bı tane Xiaomi onla gidiyosun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,349
Üyeler
190,898
Son üye
alidaşdemir
Geri