Sirius Blackw
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 3,621
Samsung A52 kullanıyorum 13 geçmeye düşünüyorum fakat 60 hz diye biliyorum.90 dan 60 a geçmeye değer mi?
S24fe almaya değer mi hocam alırsam 256lıgını alıca 25k bütcem var kamera önceliğim az da oyun cr gibi kendim xiomaı kulanıyorum gerçekten nefret ettim her yer reklam yazışım cok kötü ve aramalar düşmüyorhttps://www.epey.com/akilli-telefonlar/xiaomi-14t-pro-512gb.html böyle telefonlar varken iphone 13 gibi çöp telefon alınmaz, o fiyata çok daha iyileri var, telefonda en çok hangi işlevi seviyorsun söyle ona göre bulayım, bu tele 32 k verip pişman olma söyleyeyim ben
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
https://www.epey.com/akilli-telefon...-963407/apple-iphone-13_xiaomi-14t-pro-512gb/ 800 k antutu skoru fazla , 20 dk da %100 sarj ve daha çok az ısınma+ sarj daha çok gidiyor 144 hz oyun için iphoneden 2 kat daha verimli soğutma ve işlemcisi var emin ol, kamera puanı yüksek 512 gb depolama wifi 7 , blu 5.4 destekliyor
bütçeni söyle ona göre sana bulayım, xiaomi hariç diğer telefonlara göz atayımS24fe almaya değer mi hocam alırsam 256lıgını alıca 25k bütcem var kamera önceliğim az da oyun cr gibi kendim xiomaı kulanıyorum gerçekten nefret ettim her yer reklam yazışım cok kötü ve aramalar düşmüyor
samsungun en güzel fe modeli s20feydi diğerleri güzel değil bence onun dışında bütçe çıkarsa s25 öneririmS24fe almaya değer mi hocam alırsam 256lıgını alıca 25k bütcem var kamera önceliğim az da oyun cr gibi kendim xiomaı kulanıyorum gerçekten nefret ettim her yer reklam yazışım cok kötü ve aramalar düşmüyor
20 25 cviaro almısken tam alayım öz ve düzgün olsun istyiorumbütçeni söyle ona göre sana bulayım, xiaomi hariç diğer telefonlara göz atayım
İphone kendine has bi şeyi var valla hocam kimse inkar etmesin bende cok kullanmak denemek isterim ancak malum tr şartlarıKim ne derse desin iPhone telefonlarının verdiği preminium hissini diğer cihazlar veremiyor. M34 kullanıyor kardeşim 120hz , benim iPhone 12 daha iyi hissettiriyor.
diğer telefonlar hiç kullanmadığın için bilmiyorsun ve apple sadece halkla ilişkileri ve reklamcılığı iyi yapan bir firma , yazılımı iyi fakat diğer donanımsal olarak güç olarak fiyat olarak diğer telefonların gerisinde, webtekno vb sitelerde iphone nin incelendiği ve yeni gelen yapay zeka chat gpt sayesinde çok tehlikeli rol oynadığını bütün profesyonel uzman abiler söylüyori hatta elon tusk bile iphone kullanan benim şirketime giremez dedi, parası az olsa dediğin doğrudurKim ne derse desin iPhone telefonlarının verdiği preminium hissini diğer cihazlar veremiyor. M34 kullanıyor kardeşim 120hz , benim iPhone 12 daha iyi hissettiriyor.
https://www.epey.com/akilli-telefon...6894/samsung-galaxy-s24-fe_poco-x7-pro-512gb/ işlemci olarak samsung önde gözüküyor, kamera ön fps olarak samsung alıyor, batarya konusunda geri kalmış durumda, yazılım olarak her türlü samsung alır kaç yıldrı kullanırım ve takip ederim bu yüzden samsung yazılım konusunda iyidir hatta çoğu insanın bilmediği bir sürü yapay zeka vb şeyler var onları bilseler telefonu elinden bırakmak istemezler, samsung özellik olarak çoğu telefonu tokatlar, ekran ppi düşük, ekran çözünürlüğü biraz düşük fakat yazılımsal olarak ,kamera olarak samsung önde olduğu garanti20 25 cviaro almısken tam alayım öz ve düzgün olsun istyiorum
İphone kendine has bi şeyi var valla hocam kimse inkar etmesin bende cok kullanmak denemek isterim ancak malum tr şartları
S24fe almaya değer mi hocam yani bende onu düsünüyorumdiğer telefonlar hiç kullanmadığın için bilmiyorsun ve apple sadece halkla ilişkileri ve reklamcılığı iyi yapan bir firma , yazılımı iyi fakat diğer donanımsal olarak güç olarak fiyat olarak diğer telefonların gerisinde, webtekno vb sitelerde iphone nin incelendiği ve yeni gelen yapay zeka chat gpt sayesinde çok tehlikeli rol oynadığını bütün profesyonel uzman abiler söylüyori hatta elon tusk bile iphone kullanan benim şirketime giremez dedi, parası az olsa dediğin doğrudur
https://www.epey.com/akilli-telefon...6894/samsung-galaxy-s24-fe_poco-x7-pro-512gb/ işlemci olarak samsung önde gözüküyor, kamera ön fps olarak samsung alıyor, batarya konusunda geri kalmış durumda, yazılım olarak her türlü samsung alır kaç yıldrı kullanırım ve takip ederim bu yüzden samsung yazılım konusunda iyidir hatta çoğu insanın bilmediği bir sürü yapay zeka vb şeyler var onları bilseler telefonu elinden bırakmak istemezler, samsung özellik olarak çoğu telefonu tokatlar, ekran ppi düşük, ekran çözünürlüğü biraz düşük fakat yazılımsal olarak ,kamera olarak samsung önde olduğu garanti
6 gün önce 800 tl indirime girmiş, bu fiyata en iyisi bu gibi , ileride ne olacak bilemeyiz, al dene istersen beğenmezsen iade edebilirsin, bu fiyata göre en iyisi şuan buS24fe almaya değer mi hocam yani bende onu düsünüyorum
Hpcam valla suan redmi 10c kullanıyom millattan kalma ekran bazen algılamıyor bazen kafauı yiyior açma kapama tusum bozuk parmak izi algılarsa onunla acoyorum cağrı gelmiyor genelde alanımda doldu galeri desen giriyorum reklam cıkıyyorum reklam ilallah ettirdi idare ediyorum ama kıyıcam artık paraya s24fe düsünüyordum zaten diğer markalara artık algımı kapattım resmen yazılım donanaım olarak suan yeni tellerde nası bilmem ama s24fe alıcam gibi durıyor6 gün önce 800 tl indirime girmiş, bu fiyata en iyisi bu gibi , ileride ne olacak bilemeyiz, al dene istersen beğenmezsen iade edebilirsin, bu fiyata göre en iyisi şuan bu
Bi honorun 200 ve 400 modeli biraz aklımı celdi fiyat olarak tabletini kullanıyorum honorun gayet güzel aslında siz ne dersiniz bu telefonlara aradaki fiyat farkına değer mi s24fe için6 gün önce 800 tl indirime girmiş, bu fiyata en iyisi bu gibi , ileride ne olacak bilemeyiz, al dene istersen beğenmezsen iade edebilirsin, bu fiyata göre en iyisi şuan bu
al dostum bir an önce, belki fiyatı düşer ama beklediğin günlere değmez, telefonun kötü olduğu için bunalıma girersin kasıyorsa eğer sinirlenebilirsin, bu yüzden kendini strese veya sıkıntıya sokmana gerek yok, istediğin bir şey varsa al kendini yıpratma boş yereHpcam valla suan redmi 10c kullanıyom millattan kalma ekran bazen algılamıyor bazen kafauı yiyior açma kapama tusum bozuk parmak izi algılarsa onunla acoyorum cağrı gelmiyor genelde alanımda doldu galeri desen giriyorum reklam cıkıyyorum reklam ilallah ettirdi idare ediyorum ama kıyıcam artık paraya s24fe düsünüyordum zaten diğer markalara artık algımı kapattım resmen yazılım donanaım olarak suan yeni tellerde nası bilmem ama s24fe alıcam gibi durıyor
Bi honorun 200 ve 400 modeli biraz aklımı celdi fiyat olarak tabletini kullanıyorum honorun gayet güzel aslında siz ne dersiniz bu telefonlara aradaki fiyat farkına değer mi s24fe için
honor 400 var bunla kapışabilecek fakat işlemcisi berbat + kamerası kötü ve 30 fps video falan çekiyor işe yaramaz, samsung gibi yazılımı iyi olan kamerası iyi olanı tercih etmelisin pişman olmamak için, keşke ülkede ekonomi iyi olsa da daha iyilerini kullanabilsenHpcam valla suan redmi 10c kullanıyom millattan kalma ekran bazen algılamıyor bazen kafauı yiyior açma kapama tusum bozuk parmak izi algılarsa onunla acoyorum cağrı gelmiyor genelde alanımda doldu galeri desen giriyorum reklam cıkıyyorum reklam ilallah ettirdi idare ediyorum ama kıyıcam artık paraya s24fe düsünüyordum zaten diğer markalara artık algımı kapattım resmen yazılım donanaım olarak suan yeni tellerde nası bilmem ama s24fe alıcam gibi durıyor
Bi honorun 200 ve 400 modeli biraz aklımı celdi fiyat olarak tabletini kullanıyorum honorun gayet güzel aslında siz ne dersiniz bu telefonlara aradaki fiyat farkına değer mi s24fe için
S24fe dede hocam batarya beni biraz korkuturyor bana yeter aslındada insanlar her seyde bi eleştiricek yer aradıgından içime şüphe düşüyor s24fe yerine samsung tarafında kamrea olarak bu bütcede daha iyisi var mıdıral dostum bir an önce, belki fiyatı düşer ama beklediğin günlere değmez, telefonun kötü olduğu için bunalıma girersin kasıyorsa eğer sinirlenebilirsin, bu yüzden kendini strese veya sıkıntıya sokmana gerek yok, istediğin bir şey varsa al kendini yıpratma boş yere
honor 400 var bunla kapışabilecek fakat işlemcisi berbat + kamerası kötü ve 30 fps video falan çekiyor işe yaramaz, samsung gibi yazılımı iyi olan kamerası iyi olanı tercih etmelisin pişman olmamak için, keşke ülkede ekonomi iyi olsa da daha iyilerini kullanabilsen