İphone 13 Pro alınır mı?

Samsung bende isterim almak ancak ekosistem var ve apple watchı samsung watchdan daha çok seviyorum. 13 pro alınır mı sizce? 15 daha güncel ama 60 fps.
bence en iyi model 15 serisi ama tek sıkıntısı düz 15 de 60 fps ekran olması, beni rahatsı ettiği içiin alıcak olsam pro ve ya pro max alırım. 15 üstü serilerde alüminyum kasaya geçtiler ve telefonlar çok dandik hissettiriyor o yüzden fps e takıyosan ve alabiliyosan 15 pro, pro max al olmuyorsa 14 pro al

Eski şeylere neden bu kadar ilgi gösteriyorsunuz? Eskimiş artık. Alacaksan 17 al. Bulabilirsen 18'ini kaçırma.

7 yıl normal işletim sistemi güncellemesi alıyor. Sonrasında da ne kadar süre bilmiyorum ek olarak güvenlik güncellemeleri alıyor.

Yanlış anlamadıysam sıfır 14-15 alacak paran var. Onun yerine 14 Pro almak daha iyi olacaktır. Ben de 15 128GB almak yerine %87 pilli 14 Pro 256GB aldım ve çok daha memnunum. 13 Pro gibi çok arada kalan bir model almaktansa 14 Pro alıp yıllar boyunca keyif alarak kullanabilirsin.
14 pro bakacağım teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bence en iyi model 15 serisi ama tek sıkıntısı düz 15 de 60 fps ekran olması, beni rahatsı ettiği içiin alıcak olsam pro ve ya pro max alırım. 15 üstü serilerde alüminyum kasaya geçtiler ve telefonlar çok dandik hissettiriyor o yüzden fps e takıyosan ve alabiliyosan 15 pro, pro max al olmuyorsa 14 pro al
Eski şeylere neden bu kadar ilgi gösteriyorsunuz? Eskimiş artık. Alacaksan 17 al. Bulabilirsen 18'ini kaçırma.
Bütçe varsa çok iyi.
17 gerek olduğunu düşünmüyorum çok. Eğer babamdan alırsam zaten yeni telefon almam. Teşekkürler herkese.

14 pro bakacağım teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

17 gerek olduğunu düşünmüyorum çok. Eğer babamdan alırsam zaten yeni telefon almam. Teşekkürler herkese.
Babalar telefonunu 10 sene kullanır. Unut orasını.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,290
Üyeler
183,089
Son üye
QwerWarsty
Geri